Aysekrtl18 Ömer isminin çok ağır olduğunu çocuklara ağır geldiğini ağır ve imtihanlı olduğunu söylüyorlar bilgisi olan var mı
mcansum Kaynım Ömer diğer kaynımın oğlu Ömer asaf çok akıllı bi çocuktur maşallah yani sanmıyorum başka tanıdığım ömerlerde var ama hayatlarını tam bilemiyorum tabi böyle şeylere bence takılmayın
Aysekrtl18 mcansum Daha önce ilk oğlumu bir yaşına yakın kaybettim. Erken doğum oldu sonra vefat etti. Bu yüzden herşeyden tedirgin olur hale geldim içim hiç bir şekilde herhangi bir isme ısınmıyor yerine oturmuyor gibi oluyor
mcansum Aysekrtl18 o biraz etkiliyor evet bende karnımda kaybettim niyetlendiğim isimden VaGectim nedense ama içinize sinen bişey varsa isim olarak isim üstüne yorum yapam dalga geçen çok oluyor
KeremikoBayky Aysekrtl18 benimkide kerem. Yani asaf bence biraz ağır isim bebişlerde o tarz bana biraz zorlama geliyo. Tek isim candır
KeremikoBayky Aysekrtl18 ben hiç iki isim düşünmedim kerem yiğit barış arasından keremi seçtim. Keremler ağırbaşlı mülayim ve çok zeki olur iş zekaları finansal yönleri gelişkindir cömerttirler
Aysekrtl18 mcansum ömer Kaan’a kendimi alıştırmıştım sonra sıkıntılı oluyorlar zor oluyorlar deyince cesaret edemedim başka içime sinen de yok maalesef 😔
mcansum Aysekrtl18 yenisini bulursunuz İnşllaah bulamazsanız yinede koyun siz sevmişsiniz eleştiride kabul etmeyin bu konuda sert olun eğer koyarsanız