Eceee Aysegul_3838 ben 7 haftalık diye gittim ultrasonda 5,5 haftalık dedi keseyi bebeği gördük ulrasonda kalp atışı da var dedi gösterdi ama 1 hafta sonra dinleteyim dedi sonra gittik dinledik
Rabiaaa46 Aysegul_3838 canım ben 6+3 ken gittim duyamadık yarın gidicem bakalım inşallah sağlıkla hayırla duyarız
Aysegul_3838 Lutfiye20 maaşallah ben geçen hafta gittiğimde 5 haftalık çıktı ultrasona göre ama normal hesabıma gire 6 haftalikti doktor iki hafta sonra dinleyelim dedi
Aysegul_3838 FeyzaBkn benim vajinadan da baktı ama devlet olduğu için net bı bilgi vermiyorlsr ya ısrar edip te soramiyorsunda
Aysegul_3838 Eceee hep öyle oluyor benimde 6 haftalikti hesabıma gire 5 haftalık çıkınca dinlemedi doktor
Aysegul_3838 keremalya1724 şu an hesabıma göre 6+3 günlük 27 sinde randevum var inşaallah duyabilirim
Melissatg Aysegul_3838 benim de 6+3 son adetime göre 31 ine randevu aldım umarım duyabilirim heycanla bekliyorum ☺️ keseyi gördünüz mü yoksa ilk muayene mi olcak?
guzelanne01_ Aysegul_3838 geç döllenmeydim canım normalde 8 haftalıktım ama geç döllenmeden 6+4 olarak duymuş sayıldım regl tarihimi değiştirdi doktor sonrada haftasını yakladı bebeğim maşallah
Aysegul_3838 guzelanne01_ galiba benimkide öyle ama tam belli olmadı sadece bir hafta geri de görünüyor
pelinden 5+5 te gittiğimizde kalp atışı görülmemiş ve duyulmamıştı, 7+1’de gittik karından kalp atışı duyuldu 😊
mommyily 6+1 diye gitmiştik ultrasonda 7+4 çıktı bebiş kendini de kesesini de kalp atışını duymuştuk ❤️
Aysegul_3838 mommyily yaa ne güzel bende bı duysaydim 3 gebeliğim ama yinede çok heyecanlıyım iki oğlum var