PrmEliffff Aselsmoms merhaba ya benimde ilk doğum geçen gün çatı muayenesi yapıldı amaaşırı canım yandı açıklığa her baktıklarında böyle canım mı yanacak diye düşünüyordum daha mı farklı oluyor ikisi 🙈
Tugcelb PrmEliffff eğer kasmazsanız kendinizi canınız yanmaz. İstemsizce bir kasıyorsunuz ben hemen içimden düşünüyorum tamam bir kaç sn sonra bitecek rahat ol birşey yok diye, hemen bitiyor zaten
Rabia06 Aselsmoms Canm ben ilk kızımda nişanım geldikten 20 saat sonra dogurdum 2. Kızımdada nişanım geldikten 10 saat sonra dogurdum bu 3. De nasıl olur bilmiyorum bakalım Hayırlı ve saglıklı bi şekilde kucagına almak nasip olsun inşallah canm bu ayların hürmetine rabbim hepimizin yardımcısı olsun ❤️🤲
Aselsmoms Rabia06 ayy inşaAllah canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaAllah kesisiz dikişsiz jet doğumlar nasip etsin 🤲🥺😍
Aselsmoms Sevimefealp bakalım bizimki ne zaman doğacak canım inşaAllah sancılarımı evde çekerim ilk suyum gelmez senin sancin mi geldi de gittin canım nişandan sonra🥺
Gulsumakdgn Çatı muayenesinde benimde canım yandı baya kurcaladı esnetti doğumu tetikledi ertesi gün nişan geldi bekliyoruz şimdilik ama açıklığa baktırmakktan korkuyorum artık o yüzden bence öyle olmuyordur sonrakiler 🥹
Aselsmoms Gulsumakdgn ayy o açıklığa bakmalarindan bende nefret ediyorum sürekli bakıyorlardı ilk doğumumu yaparken de canım ama mecbur 🥺🥺
Nazlimmm Aselsmoms nişanın geldi 2 gün sonra sancılarım gece boyu çektim sabah 10 da gittim 3,4 santim yarım saat sonra 4 cm 12 48 de oğlum dogdu
Aselsmoms minik_koala_ve_annesi en son 10 bindi canım ama bidaha sormadım 8.500 olur mu dediğimizde kabul etmemişti 🥺