Dilek_ackbas İdrarda protein kaçağı çıktı tansiyonum da biraz yüksekti 3 saat falan kontrolde tuttular sonra gönderdiler 24 saat idrar toplayacağım şimdi orda da çıkarsa ne olur sizce varmi bilgisi olan ?
teachervera Dilek_ackbas Oğlumda tansiyon yüksekti protein kaçağı 319 mg çıktı acil ameliyata alındım. Kızımda tansiyon yoktu sadece protein kaçağı vardı doktorum sıkıntı yok dedi zaten 37 de sancım tuttu ameliyat oldum. 3250 doğdu ben üzülüyordm protein kaçağı kilo almasını engelliyor çünkü şükür iyi doğdu
Cano42 Gebelik zehirlenmesi varmı yokmu diye bakıyorlardır büyük ihtimalle. Benim ablam yüksek tansiyon ve protein kaçağı yüzünden erken doğum yaptı 26cı hafta da İnşAllah senin sağlıcakla ilerler canım. Kaçıncı haftadasın şimdi?
Dilek_ackbas teachervera benim 24 saatlik idrar protein kaçağım 1086 çıktı perşembe belki doğuma alırım dedi belkide hafta içi dedi tansiyonum sınırlarda yüksek 14 9 olmadı mesela acaba alirmi perşembe günü
Dilek_ackbas teachervera bebeğim 37+3 oluyor perşembe günü kilosu suan 2800 dedi ultrason yanılıyormuş daha zayıf doğabilir yani kuveze girmez insallah
teachervera Dilek_ackbas 37+5 de öğlen kontrol vardı ultrason da 3400 çıktı ama doktorum 3250 düşün dedi zaten akşama sancım 90 oldu akşamına acil ameliyata alındım 3250 doğdu
Cano42 bendiyebiriii cok sukur iyiler , yegenim sadece aylik hep bir asi oluyor. Hormon tedaviside göruyor cunku Anne karninda pek gelismedigi icin bu tur tedaviler aliyor