Asminbademm YaseminBatrk Ben gittim ama orda takipde değilim.Detaylı ultrason için gittim çok iyi bir doktora denk geldim açıkcası..
Seyyahfener YaseminBatrk randevu ararken mhrs de parantez içinde diğer doktorlar için detaylı usg yapar yazıyor ama Barış Boza’da yazmıyordu. Six alırken de öyle miydi?
YaseminBatrk Mtoksz siyah mi gösterdi hep peki siyah çıktı verdi mi. Kaç dakika baktı ortalama bir de her baktığı organı söyledi mi.
Mtoksz YaseminBatrk yaklaşık 45 dk sürdü her şeye tek tek baktı anlattı. Hep siyah beyazdı renkli göstermedi. Çıktı verdi ama zaten hep iç organları olduğu içim bişey anlaşılmıyor
Seyyahfener YaseminBatrk bende bugün aabildim randevu inşallah sorun çıkmaz parantez içinde herhangi bir şey yazmıyordu bazılarında detaylı usg yapılmaz yazıyordu. Perinatoloji ftr yazıyordu Barış Boza’da. Eşinizi içeri almıyor değil mi?
PinkFreud Seyyahfener merhaba mesajınızın üstünden bir süre geçmiş ama ikili tarama için Barış beye randevu bulabildim yarın sabaha. İkili tarama testi yapıyor mu kendisi? Bilginiz var mı?
Mavisim3457 PinkFreud 2li tarama testini gebe polikliniği bakıyor diye biliyorum ben gebe polikliniğine gitmiştim
PinkFreud Mavisim3457 merhaba, size yazdıktan sonra barış beye gittim. İkili tarama testimizi gerçekleştirdi sağolsun. Detaylı ultrasonda da ona gideceğim. Beklentimin çok üstünde bir doktor kendisi ☺️ yanıtınız için teşekkür ederim
Mavisim3457 PinkFreud memnun olmanıza çok sevindim. Ultrason kağıdı veriyor mu. Eşide içeri alıyorlar mı. Bende detaylı ona randevu aldım 14 temmuza nasip olursa
PinkFreud Mavisim3457 normalde ultrason kağıdı vermediklerini söylediler. Ben biraz ultrasonda duygulandığım için çıktı alıp verdi bana. Eşler malesef ki içeri alınmıyor