Tugbaysima 20 günlük bebeğim gaz çıkarmada kakasını yapmada biraz zorlanıyor çok ıkınıyor önerisi olan var mı kızlar çok da dikkat ediyorum gaz yapacak şeyler tüketmiyorum ama yine de oluyor kendimde de çok rahat gaz çıkarıyorum öyle bi zorlanma yaşamıyorum
Baymehal Tugbaysima canım augline kullan ve mestil kızımda öyleydi şuan rahat kullanmadığı zaman tam bi cadı 🤗
Tugbaysima Baymehal doktora yazdırıyım yarın inşallah ay onu öyle gördükçe benim canım yanıyor sanki elimden de bişey gelmeyince
Baymehal Tugbaysima evet benim kızım 5-6 günlükken kaka yapamadı ve ilk kızımdan da tecrübe ettiğim için gaz ilacı aldırttım doktorlarda tamam dedi zaten biogaia kullandım azıcık dı bitti mestil kullandım 2.şişe bitiyor ve augline kızıma veriyorum gecesinde vaya ertesi gün mutlaka yapar zeytinyağı demiş biriis ilk kızımda herşeyi kullandım fayda etmedi o yüzden fazla tavaiye etmem
EymeninAnnesi__ Tugbaysima bende terettüydeydim ama keske daha önce söyleyenleri dinleseydim belli bir zaman sonra gaz cogaliyor ve damlalarda fayda etmiyor zeytinyag bizim kurtaricimiz oldu ben 1 cay kaşıgından biraz az veriyordum nasıl rahatliyordu yarım saatte kakasını gazını yapıyordu hemen
nilsmomy Tugbaysima cezveye bir bardak su koyup bir çay kaşığı kimyon tohumu atıp bir taşım kaynatıyorum sonra 5 dakika dinlendirip içiyorum. Ama toz kimyon için 1 tatlı kaşığı yazıyor internette gakiba o kaynatmadan direk sıcak suya katip demlenmeye bırakılıyor