ssa239688 Kızlar ilk defa folikül takibi yaptırmştm hatta o ay 2 yumurtam vardı birisi 20 mm olmuş 2 gün sonra dr çağırdıgında da çatlamıştı yani gelişip çatlamada sıkıntı olmadıgı halde hamile kalması zor olanalr var mı aranızda eşimin sperm sorunuda yok ayrıca kaliteli mi değil acaba
twinsmom_ ssa239688 bende yumurtlamamı takip ettiğim halde hamile kalamıyordum bu ay aşılama yaptırdım sonucu bekliyorum yumurtla kalitesi spermin kalitesi stres her şey etkiliyor maalesef hamile kalmayı istediğimiz kadar takipte etsek sebepsizde olumsuz sonuçlar olabiliyor bazen
ssa239688 Kızlar ilk defa folikül takibi yaptırmştm hatta o ay 2 yumurtam vardı birisi 20 mm olmuş 2 gün sonra dr çağırdıgında da çatlamıştı yani gelişip çatlamada sıkıntı olmadıgı halde hamile kalması zor olanalr var mı aranızda eşimin sperm sorunuda yok ayrıca kaliteli mi değil acaba
ssa239688 twinsmom_ çok haklısın çünkü ovülasyon takibide yaptım çatladıgını görüp değerlendirdim yine olmadı 🥲 hayırlısı Allahtan
ssa239688 twinsmom_ benim doktorumda 6 ay daha dene olmazsa aşılama geçiçez dedi. Bana o süreçten biraz bahseder misin hiç bilgim yok
twinsmom_ ssa239688 tabi benim tiroit sorunum vardı sadece ilacımın dozunu yükselttik normal seviyeye indirince doktorum iki seçenek sundu yumurtlama takibi yapıp beklemek yada işi hızlandırıp aşılama yapmak biz aşılamayı seçtik adetin 2. Günü kontrole çağırdı muayene etti sonra yumurta oluşumu için gonal-f iğne ve ovitrelle çatlama iğnesi verdi iğneyi her gün aynı saatte karnımıza yapıyoruz doktor 2 3 gün arkalıklarla yumurta takibi yapmak için çağırıyor belli bir seviyeye geldikten sonra çatlama iğnesi için saat veriyor doktor iğneyi de karından yazıp 36 saat sonra hastaneye çağırıyorlar aşılama için erkekten sperm örneği alınıyor kaliteli hızlı olan spermler seçilip katater yardımıyla Rahime bırakılıyor 14 gün sonra da sonuç belli oluyor kısacası süreç böyleydi bizim
ssa239688 twinsmom_ çok teşekkür ederim canım inşallah iyi sonuçlar alırsın meleğin sana tez zamanda gelir rabbim kucağımızı boş bırakmasın 🙏🏼🙏🏼💓 bende 15 aydır falan bekliyorum bakalım polip amellaytı falan geçirdim şimdi kendi kendmize deniyoruz aşılamaya geçmek için 4 ay kadar bir süremiz kaldı bu süreçte olumlu sonuç almk için dua ediyorum 🤲 😕
twinsmom_ ssa239688 amin inşallah rabbim tez zamanda bekleyen herkesin yüzünü güldürsün hayırlısıyla gelsin inşallah 🙏🏻