pnraks Kimyasal gebelik geçiripte sonraki ay hamile kalan var mı acaba? Bazıları düşükten sonra hamile kalma şansı daha yüksek oluyormuş diyor bazıları doktor bana beklememi söyledi diyor. Kafam karıştı yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden
bilgegk pnraks Kimyasaldan sonraki ay gebeydim hemde ikizlere doktorum korunmana gerek yok demişti canım
Hulyakkus pnraks benn✋ kimyasal gebelik geçirdim. 13 gün sonra yerleşme kanamam oldu şimdi 28 haftalık olduk 🤗
Elif-59 pnraks kimyasal geçirip 1 ay sonra tekrar hamile kaldım. Doktor bu durum düşükten sayılmıyor beklemene gerek yok demişti. Şimdi hamileliğim daha sağlıklı geçiyor.
minikmucizeemaak pnraks ben geçen ay yaşadım aralık da. Bu ay adetim 9 gün geçiyor idrar testleri negatif çıktı 5. Günde kanda negatifti hala gelen giden yok cuma kadın dığuma sıra aldım belki kimyasaldan dolayı belki gebelikten bilmiyorum. Kimyasal gebelikten sonra adet gecikmesi yaşayan var mı acaba ?
Hulyakkus minikmucizem__ evet adet kanamam bittikten sonra lekelenmem oldu bende kimyasal gebelige bağlamıştım doktora kontrole gittim doktorum gebelik testi yaptırdı hamile olduğumu söyledi
pnraks minikmucizeemaak evet çoğu kişi gecikme yaşadığını söylüyor. Ben daha yeni geçirdim yeni deneyimleyeceğim
minikmucizeemaak pnraks Öyle yorumlar da gördüm evet bütün düzen şaştı soğan suyu içmeyi söktürücü kullanmayı düşündüm ama cesaret edemedim geç döllenme vs diye cuma doktora gideyim ona göre kullanacağım
Canan_bgrck pnraks hayır kesinlikle bekleme yapmayın ben kimyasal geçirdim doktorum ara sakın verme dedi ve o ay hamile kaldım :)
Sweetbabyd pnraks ben geçirdim iki ay önce doktor iki ay bekle dedi fakat farklı bir doktor beklemene gerek yok dedi. Benm de kafam karışıktı bir ay bekledim bu ay denedim hayırlısı olsin
Melek_gunduz46 pnraks Ben kimyasal gebelikten sonra hemen hiç adet olmadan zaten direk gebe kaldım yani o da kürtaj da sonuçlandı ama çok sağlıklı bebek doğuranlar da var burada hayırlısı düşüğün kıçı içeride olur derler burada ama tam olarak da bilmiyorum hayırlısı neyse olsun🥰♥️😍