Ipekgunes2 Kızlar 27 haftalığız bu ikinci oldu bu gün hafif soluma dönük yatıyordum telefon titrer ya aynı o şekilde 5 saniye felan sürdü böyle nöbet geçirenler olur ya onun gibi başına böyle birşey gelen var mı😂😂😂 resmen telefon içimde titredi hissi yani
Btlklnc Ipekgunes2 hahah esıme az önce msj attım ıkı gündür Kutad’ı hıckırık tutuyor sanırım sinir oluyor , titretiyor kendını diye göbegım sallanıyor resmen 😂😂 silkelenıyor sanki dimi cok tuhafff
Buse-ozdmr Ipekgunes2 hıçkırık ta olabiliyormuş veyatta o titreşim bebek kendı suyunu yutuyormuş suyla solunum yapıyomuş oyle bıse dıydum burda oyle bır post acıkmıştı gene doktoru demıstı bırıne 😂
Eceecim Ipekgunes2 ben de aynı haftalarda benzer şeyler hissetmiştim 🙈 elimde telefon vardı karnımın üzerine ellerimi dayamıştım. Pıt pıt aralıksız hem titriyo hem bişey atıyo. Allah allah diyorum noluyo böyle ☺️☺️ Burdan okuduğum kadarıyla hıçkırıyormuş 👼🏻🤗 sizin de muhtemelen öyle olabilir.
Ayseas1 Ipekgunes2 ilk olduğunda direk avizeye bakmıştım deprem oluyor sandım şimdi sıklaştı alıştım 😂
Ipekgunes2 Btlklnc tarif edemiyorum yani o durumu çok garip sanki titreşimli telefon yutmuşum gibi 😂😂
Ipekgunes2 Buse-ozdmr cidden çok garip şeyler içerde neler yapıyorlar neler yaşıyorlar gariplerim 😂🫶🏻
Ipekgunes2 Eceecim bence hıçkırık olsa bu denli olmaz ya seyreme gerilme zıplama hoplama deprem etkisinde şiddetli titreşimli birşey bu 🤦🏻♀️🙈😂😂