SeKa26 busranur_19 bende öyleydim elim kesilse ayilip bayilcak gibi olan bı insandım ama normal doğum yaptım bende kendime şaşırdım 😂 rabbim kolaylığını veriyor elbet takma bu kadar gerçekten
Dark busranur_19 bende çok korkardım, spinal sezeryan doğum yaptım bir şekilde çıkıyorlar merak etmeyin,doğum küçük bir anı olarak kalıyor
hunilimom busranur_19 hala aynıyım elime iğne batsa kolumu sariyorum canım pek tatlı kıymetli ama iki normal doğum yaptım ama.nasik yaptım hala şaşarım kendime 😂😂
busranur_19 SeKa26 Doktor baş aşağı pozisyonunda şuan dedi 2 hafta sonra kontrolüm var döndüysede bilmiyorum artık ne alemde 😃 sizin hangi doğum olacak 🌷
SeKa26 busranur_19 benim ikinci hamileliğim canım normal gözüküyor benimde dönmüş dedi doktorum uygun pozisyonda dedi bekliyoruz bizde. Başladımi elbet bitecek bugün dogcak geçecek herşey diye düşünmek lazım o anı 😂
busranur_19 Dark Evet sonu öyle gerçekten ama ilk gebelik olunca insan korku heyecan endişe hepsi birarada oluyor şuan normal doğum görünüyor bakalım nasip 🤷♀️🌸
hunilimom busranur_19 kolay değil bir can geliyor tabi ki acı oluyr suniyle yaptım birde ben ama rabbim dayanma gücünü de veriyor