EzgiBurakKayraKoca Kızlar bu su fazlalığı nedir şekerde çıkmadı suyun sınırda olduğu söylenildi bu durum başına gelen var mı şuan 27+3üm neler yapmam gerekiyo yediğim içtiğim etki ediyo mu ne yapacağımı şaşırdım inşallah vaktinde sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma 🙏
Serii EzgiBurakKayraKoca yani canım su fazlalığı da azlığı da iyi değil erken doğum yaratabilir diye biliyorum dikkat et
Buskat EzgiBurakKayraKoca çok şeker meyve tüketmeyin derler genelde. Aşırı değilse sorun yaratmaz. Aşırı Fazlalık durumunda o suyun bir kısmını çekiyorlarmış
EzgiBurakKayraKoca Serii Valla canım insan tedirgin oluyor zaten benimde korkum o yönde riskleri çok fazla
EzgiBurakKayraKoca Buskat sınırda olduğunu söyledi takip edeceğiz dedi çarşamba yeniden gitcem meyve ve şekerli yemek daha çok mu artırıyormuş
Buskat EzgiBurakKayraKoca ilk hamileliğimde öyleydi ama korkmayın sınırda dediyse ciddi bi şey değildir olabiliyor. Bana meyve ve tatlı aşırıya kaçma demişti.
EzgiBurakKayraKoca [bilinmeyen] inşallah.. Rabbim sizede kolay doğumlar nasip etsin sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza