_Nur_1818 Kızlar yarın kontrolüm var ilk çatı muaynem olucak nasıl geçiyor acıyormu etrafimdakiler saçma sapan konuşuyor ya stres yaptım birde muayne için yatarken ayakkabı çıkartıyormusunuz çok komik ama aklıma geldi bacaklar yukarida olunca ayakkabıyla olurmu bilemedim😂😂
5401 _Nur_1818 ben çıkarmıyorum 😂 derin nefes al ver bitiyor öyle dedikleri ve bahsettikleri gibi korkunç birsey değil üstelik bende idrar yolu enfeksiyonu da varken yapıldı ona rağmen rahattım derin nefes alıp veriyorsun ve bitiyor
Nur1211 _Nur_1818 çatı muayenesi doğumu tetikleyebilir. Herkes önermiyor yaptırmayı. Ben hiç yaptırmadım gerek duymadım çünkü
eminecck _Nur_1818 korkmayın korkulacak bir şey yok çok hafif bir şekilde acı oldu bende ama ben kendimi kastım. Onun dışında doktorum yattığım yerden çatala geçmeden baktı. Saniyelik bir olay rahat bir şekilde girin kendinizi korkutmayın kimsenin dediğine de bakmayın
5401 koza08 😂 rabbim ger yerde yardım ediyor Buda gelip geçiyor be bebisler gelince hangisi kalıyor ki
YagmurAnnesi Derin nefes al yeter ☺️ Gerçi bende doğum sancılarında baktılar sadece ama olsun çatı muayenesi sonuçta 😂
Ygz Ben daha dün oldum.Günlerce yorum okudum korkarak girdim.çok acıyacak sandım ama anlamadım bile ve 5 saniye sürdü.O sürdüğü jel hiç elinin girdiğini hissetmemeni sağlıyor 😀