5401 36+5 olduk artık gelsin istiyorum neler yapabilirim ne o bana sığıyor artık ne den ben bi yere 😅
yigitinannesi34 5401 benimde 37+3 haftadayım, doğum heyecanı bastı, şafak sayıyorum 🫣rabbim yardımcımız olsun
Kucuk_melegim 5401 37+0 olduk çok şükür bende artık gelsin istiyorum içimde bir his var kalkip namazimi kildm dua ettim bugün ayaklarım şişti ve sancılarım var ara ara inşallah gelir
5401 Kucuk_melegim ay hadi inşallah sağlıkla sıhhatle gelsinler bebişler yarın 😂 bir merdiven inip çıkayım hurma yiyeyim sizde yapın
Kucuk_melegim 5401 valla canım benm belim cok ağrıyor sicak duş aliyorum merdiven inip çıkınca canim çıkıyor saten bizm ev merdivenli yeterince binada in cik yapiyorum
5401 Kucuk_melegim maşallah valla ben yerimden kalkmak istemiyorum ağırlaştım diye artık ha gayret demeye çalışıyorum
Aybukekan Bende 36+3 um sancılarım çok oluyor nefes alamıyorum umarim sağlıkla biran önce kavuşuruz 😞
5401 Aybukekan amin amin sancın var diye üzülme rabbim gönderiyorsa vardır bir bildiği benim sancım olsun hemen harekete geçer çıkarmaya bakarım 😂