birkedibirbebekannesi İyi akşamlar kızlar, bugün tam 31 haftalık olduk. Yaklaşık 1-2 saattir kasıklarımda adet sancısı gibi sancı var. Ama emin de olamıyorum normal mi anormal mi bu süreçte. Yaşayan yardımcı olabilecek var mı??
EmineDefneGokce birkedibirbebekannesi herkes 31 ve 32. Haftada yaşıyor ya bu adet sancısını 😌 ben dahil. Gece boyu geçmemişti çok iyi hatırlıyorum . Yalancı sancı 🙏🏼
Ozbyt birkedibirbebekannesi bende aynı şekilde 32 haftalık dündne beri yalancı kasık ağrılarım var gibi böyle adet sancısı giibi birde bebek sanki daha aşağıda
Dorukkusumm birkedibirbebekannesi bende yaşadım bayapıda şiddetli yaşadım hatta. Doktorum şey demişti parol+ılık Bi duş geçmezse kıvranacak kadar olursa mutlaka gel diye.. Sakin kalmaya calıstım ertesi gün kontrolüm vardı nst ye bağladılar bişey cıkmadı cok şükür ama benim aklım çıkmıştı.
birkedibirbebekannesi EmineDefneGokce ay çok teşekkür ederim 🥹 sancım var bebeğim hareket ediyor ama ben hareket ettiğimde azalma olmadı sancılarda. Daha kimseye söylemedim ama kendim az korktum 😬😅
fndaaaaa EmineDefneGokce ya bende 33 haftalığım şuan aynı şeyleri yaşıyorum normal mi yani bende içim içimi yiyo doktoru ariyim yarın diye
birkedibirbebekannesi DamLa_s benim de direkt kasıklarımda, karnımın altında sabit bı sancı var. Ara ara da birden sancı giriyor 🥲 Yalancı sancı olabilir diye bilenlere danışayım dedim kendimi daha çok korkutmadan 😬
DamLa_s birkedibirbebekannesi ben doktoruma yazdım kuzenim son haftalara yaklaştığım için dikkatli olmamı söyledi ama inşAllah gelip geçici bi sancıdır🥺
birkedibirbebekannesi Ozbyt hepimizde bu zamanlarda varsa normal o zaman inşallah 🥹 korkmayalım yani 🥲
birkedibirbebekannesi Dorukkusumm işte ben de emin olamadım. Çünkü bu yalancı sancılarda sanki hareket edince geçiyor diye okumuştum, geçmeyince sizlere danışayım dedim. Kalkıp bı duşa gireyim o zaman çünkü böyle hissedilir bi sancı
Ozbyt birkedibirbebekannesi ben salı doktora gideceğim ona sorarımm eğer normal derse sizi de bilgilendiririmmm doktoruma normalde yazıyordum ama salı gideceğim diye yazmak istemedim. Sizide rahatlatmış olurum sorduktan sonra
birkedibirbebekannesi Ozbyt çok teşekkür ederim 🤗🌸 eşime söylemedim söylesem muhtemelen acile gidelim diye ısrar edecek 😬 biraz daha bekleme taraftarıyım ben de
Ozbyt birkedibirbebekannesi yani herkesin yaşadağı birşeymiş baksanıza bende dün çok korktum uyudum geçti sabah yine yavaştan başladı ara ara yokluyor. Dayanılmıcak kadar olursa sizde mutlaka gidin ihmal etmeye gelmez bence önemli olan sağlıkları 🥹
birkedibirbebekannesi Ozbyt çok haklısınız, biraz yürüyüş yaptım bir de duşa gireyim eğer aynı şekilde devam ederse bı acile giderim muhtemelen 😕 yine içimiz rahat olsun 🥲
birkedibirbebekannesi Dorukkusumm karaciğer enzimlerim yüksek çıktığı için vitamin dahi kullanmıyorum 😔
fndaaaaa Dorukkusumm ben duş.aldim az önce ona rağmen hafif hafif gidip geliyo yarın doktorumu aricam artık gel.derse.gidicem inşallah yalancı sancidir
birkedibirbebekannesi Dorukkusumm sanki daha iyi gibiyim, çok çok hafif var sadece, çok teşekkür ederim 🌸
Betulaa Ben de 29 haftalığım kasıklarıma yumurtalıklara ağrı giriyor dünden beri nst ye mi gitsem bilemedim. Sancıysa ilaçla engel olunuyor erken doğum olmasın diye galiba
birkedibirbebekannesi Betulaa bu yüzden ben de şey yaptım biraz ama duştan sonra daha iyi oldum, bakalım yarına nasıl olacak