Sedaanaz Kızlar özel hastanede sorunlu sezaryen olacağım haftaya fakat kafama birşey takıldı. Sezaryende direk genel anestezi mi uygulanıyor yani spinale ekstra ücret mi ödeniyor
Asyabuse Sedaanaz mega medipole gidiyorum spinal tercih ediyorlar duruma göre genele dönüyorlarmış tansiyon düşmesi panik atak gibi sezaryen ücretine dahil tüm anestezi türleri demişlerdi
Bortubocek Sedaanaz camlica medipole gidiyorum bende..komple bayiltirsalar 8500 eger epidural olursa +2100 müş
tbakyavtr Sedaanaz çamlıca medipole gidiyorum spinal epidural ekstra ücretli oluyo ama genel anestezi hakkımda fikrim yok
AzraFarah Sedaanaz doğum yapacağım hastaneye fiyat sormuştuk, epidural istenirse+500 TL gibi bir fark olur dediler
Sedaanaz Asyabuse doğum için fiyat listesi almıştım ama zorunlu 8500 spinal 3500 yazıyor ayrı olarak o yüzden kafama takıldı
Sedaanaz Bortubocek bende çamlıca medipole gidiyorum . Epidural düşünmüyorum zaten spinalde de ekstra mı acaba ya
Bortubocek Sedaanaz listede epidural +2100 spinal +3500 yazıyor..muhasabeciye cok sacma dedim kafadan bayilirsak daha az mi Ödeyeceğz fln dedim ekstra anestezici geldigi için fark oluyor dedi
somurtkankedi Sedaanaz geçen hafta medipoldeydim muhasebeyle görüştüm fiyatlar için belden uyuşturma için ayriyetten 2100 TL ödüyorsunuz
nsaydn Sedaanaz doğum yapmadım henüz ama dediğiniz gibi genelde ekstra ücret yok spinal olursanız +3500 tl istiyorlar.