Hanımlar merhaba geçen gün post paylaşmıştım kızım karnıma atladı diyerek neyse ona girmek istemiyorum çıkar şimdi ordan birileri 😂 Her neyse zaten tansiyon problemim de vardı özeldeki doktor bekleme gel demişti hem tansiyon için hem de kontrol için gittim. Şöyle diyeyim ilk olarak sorun olsa ya suyun gelirdi ya da iç kanama geçirirdi her şekilde anlardın dedi. Tansiyon içinde hap kullanmaya başladım ilk başta zaten bacak arası açıktı cinsiyete baktı en son kalkarken de oğlun oluyor dedi. Benim 2 kızım var her gören kesin oğlun olacak dediği içinde artık alışmıştık o fikre ama ben hep kesin kız insanlar bu kadar konuşuyor ama kız olacak demiştim doktor biranda oğlun oluyor diyince şoka girip kahkaha atmaya başladım sinirlerim bozulunca ben duramam çok kötü bir şey de olsa tepkim kahkaha atmak olur 😅 Eşimde şaşırdı alıştık biz kızlara erkek olunca biraz farklı geldi. Hala eşim oğlumuz olacak bir de erkek annesi babası olacağız diyince değişik geliyor hala kız gibi hissediyorum. Ne bileyim önceki gittiğimde de direk bacak arası açıktı ortada da gözüküyordu ama ben kordon sandım kocaman duruyordu çünkü bunda da yine gördük ben yine kordon sandım özellikle göstermedi söylemedi bacak arasını doktor bilgili yaşlı bi doktordu da kendinden çok emin söyledi ama acabam var başka doktordan duymadıkça da ikna olamayacağım sanırım 😅 Erkekten cinsiyeti kıza dönen oldu mu?