Talhacansu Merhaba bişey sorucam güzel anneler ve anne adayları … ☺️ 2 ay veya 3 ay adet görmeyen bir bayan eşiyle ilişkiye girdiğinde hamile kabalirmi ? Yoksa hamile kalabilmesi için adet görmesi mi gerekir?
Hallerimvarbenim Talhacansu Canım gebelik olgunlaşmış yumurtalığın döllenmesi ile oluşan bir durum olduğu için mantıken regli olmadan olmaz gibi sanki
Elifdamlayildiz Talhacansu öyle bişey pek olası değil ama bazılarında şans işi bişey benim bı akrabam 8 9 ayda bir adet goruyordu hep tedavilere falan gitti adet sokturucu bilmem ne falan fistan kullandı en sonunda 6 aylık hamile çıktı 🙈
gl12cn34 Talhacansu hamile kalmak için hala vaktiniz var bence sonuçta adet oldunuz sonuçta 2 ay önce bile olsa ve ne zaman yumurtanızın çatlatacağımı bilmiyorsunuz ki bence her an catlayabilir siz 1 gün ilişki 2 gün ara şeklinde devam edin adet olana kadar bana bunu doktorum söyledi ve cidden kaldım direk
Ooykuu Talhacansu adet düzensizliğim var adet tarihim 2 ay gecikti ama ben hamile kalmışım 5 haftalık yani regl olmadan o ay hamile kaldım doktorum gayet normal olduğunu söyledi 🤭
Talhacansu Hallerimvarbenim evet doğru söylüyorsun aslında ama yinede sormak istedim ya ben 2 aydır adet görmüyorum en son kasımın 14 de oldum geçen hafta kan verdim gebe değilim acaba neden olmadım halen
Hallerimvarbenim Talhacansu Canım kistin falan olabilir mi acaba ? Polikistikover regli olmayı engelliyor diye biliyorum bir arkadaşımdan uzun bir süre bahsettiğin süre bir kadın doğumcuya görün bence
nino033 Talhacansu gebelik testi için biraz daha bekleyebilir sin ben son adet tarihim 30 ekim ben Aralık 20 de hamile oldumugimu tesadüfen öğrendim öğrendiğimde kese yeni oluşmuştu geç döllenme olmuş
Zeyneppp7 O iki ay ya da 3 ay aralarda egerki yumurtlama tarihini yakalarsaniz olur neden olmasın Allah in izniyle. Polikistik over li bir çok arkadaşım hamile kaldı bu sekilde
Talhacansu Zeyneppp7 ama şöyle söyleyeyim ben 2 ay önce bir düşük yaptım en son adetim o zaman gördüm düşük yaptım ama dış gebelikte yumurtlama zamanı ne zaman oluyor bilmiyorum benimki geç dölleniyor
Talhacansu gl12cn34 ama şunu söylemeyi unuttum ben 2 ay önce dış gebelik düşük yaptım en son adetim de o zaman dı bende eşime yarın adet söktürücü ilaç aldırmayı düşünüyordum
Talhacansu Hallerimvarbenim kuzum ben Malatya’da yaşıyorum ve Malatya’da gitmediğim hastanede görünmediğim doktor kalmadı mal gibiler ya 🙄
Talhacansu Ooykuu yaa ne güzel çok sevindim adınıza inşallah bende kalabilirim normalde adet gecikmem olmuyordu benim ben iki ay önce bir düşük yaptım oda dış gebelikte en son adetim o zaman gördüm
berceste5155 Talhacansu 3 ayda bir de olsa regl olduğu için yumurtlama oluyor demektir yumurtlama varsa hamile kalma ihtimali de var bir de şöyle düşün doğum sonrası hiç regl olmayıp hamile kalanlar var.
Ooykuu Talhacansu teşekkür ederim ☺️ darısı size o zaman inşallah sizde güzel haberler alırsınız o halde ☺️
nino033 Talhacansu bizede baya supriz oldu o ay deli gibi test yapmıştım her gün hergun ama hep negatif umudu kesmiştim artık aletimin üstünden 21 gün geçmişti adet söktürücü almak için doktora gittim hamilesin demisti muayene esnasında ve sadece kese vardı ve çok küçüktü şuan 12 haftaya girmem lazım ama ben 10 haftalik hamileyim
Kelebekk-0307 Talhacansu adet olmakla alakası yok yumurtlama olursa hamilelik oluşabilir 9 buçuk aylık oldu kızım daha yeni adet oldum doktora gittiğimde yumurtlaman oluyor mutlaka korunun hamilelik olabilir demisti mesela