Hilalsevimm valla ben hamile oldugumu 4.hafta ogrendim. Gunde bir paket iciyordum. O gun bes tane ictim. Direk ogrendigim gun bes tane ictim. Daha hamileyim şokunu yasamadan atlatmadan sigara iciyorum ama ben ??? Dedim…
O gun 5tane ictim. Ertesi gun 3tane ictim. Nasil yaptim. Kendime yabancı dizi buldum gece. O beni asiri bagliyor ekrana. Izlerken vakit asiri hizli gecti.
Baktim oglen olmus 1tane yaktim ictim. Dizimi izledim. Sonra 1tane daha ictim. Sonra uyudum. Bolbolbolll uyudum. Uyurken icemiyoruz malum😃
Aksam esimle bir tane ictim. Icerken esimden utandim. Anne olacagim ama esimle sidik yaristiyorum dedim kenxi kendime..
Ertesi gun yine 3 tane ictim. Ilk ictigimi icime cektim. Ikinci ictigim sigarayi icime yarim cekerek bitirdim. Ucuncuyu de ayni.
4.gun 2tane ictim.
Oyle oyle 5 6 gunde bitirdim. Simdi 4bucuk ay olmus.
Hala soktayim. Nasil biraktim diye.
Yanimda icenler oldumu cok canim istedi ama artik karnimda evladim var,ilk kez anne olacagim. Onu zehirleyemem. Bu gunaha da giremem diyorum.
Sonuc olarak canim gene istiyor evet ama eskisi gibi degil…
Sadece cok fazla sinirlilik hali olustu bende.. sanirim sigarasizliktan bide hormonlar.
Suan yanimda iciyorlar etkilenmiyorum. Bazi an canim istiyor bazi an hic istemiyor. Oha diyorum nasil canin cekmez? Ama cekmiyor.
Zorlayacagiz kendimizi,tiksinmeyi beklemek olmaz.
Stres yapman ilerde vicdan azabi duymandan cok daha iyidir….
Cok uzun oldu ama belki cesaret verir sana da iste. Birakmak isteyen her anneye bayiliyorum. Evlatlari icin fedakarlik yapan yapmak icin yol arayan her anne adayina hayranım. Allah yardimcin olsun seninde♥️
Emzirme donemi bitsin baslarsan gene basla oyle kandir kendini😀