_Deniz1 Denizci bu iki fatura kesimini nasıl yapıyorlar peki mesela ben oda süsletmezsem falan neye ayrı fatura oluyor
Denizci _Deniz1 İşte ben oda süsleme fotoğraf çekimi filan yaptırmamıştım ama onlar başka başlık altında bunları yaptırdım diye gösterip ücrette almışlar bende bunu tüketici haklarına şikayet ettiğimde hastanenin savunması kısmında okudum
_Deniz1 Dilarakilic sgk çalışanı olduğunuz için soruyorum hastahanenin bizden ne kadar ücret alabileceğini nerden hesaplıyoruz yapamadım bir türlü
sumeyye_12 btldnz12 kapsamlı bir sağlık sigortası veya eşiniz son 1 ay(en az) sigorta kapsamında değilse (4a,4b,4c)sağlık aktivasyon dan özel hastanelerde yararlanamaz’mış Betül hanım
yldzkbra46 gzlannesi Evet alınıyor arkadaşlar doğum yaptığınız hastaneden fatura ve epikriz alıp sgk ya başvurunca belli bir ücret iadesi oluyor. Yalnız doğum paketlerinde ve ücretli işlemlerde geçerli değil bilginiz olsun
Elaninannesii01 gunel91 yani suresini bilmiyorum ben doğumdan yaklaşık 10 gün sonra filan şikayet ettim
gecekusuanne Dilarakilic 4 sene once bu canim aldik onu 8 bin kusur para odemistik 5 bin kusur falandi galiba aldik geri