Dilarakilic Dilarakilic bakın böyle çıkıyor alınacak en fazla ücretler. Kalanını da sgk ya başvurup alabiliriz
sumeyye_12 _Deniz1 kesin bilgi deniz hanım ama olursa ki çok zormuş ben burdan Konuyla alakalı post açarım
damlassu Dilarakilic ya çok teşekkür ederim gayet açıklayıcı olmuş, benim ilk doğumum olacak pendik medipole gidiyorum 7 bin₺ dediler zaten bana da , yani başvursam da kabul edilmezmiş 😅
Merveincim Dilarakilic özel hastanelerin yüzde 200 zam yapma hakkı varmış. Zaten başlı başına bu hakları varken evire çevire değerlendiriyorlar
Eceecim Hastaneyi şikayet ettikten sonra yani fazla ödemeyi iade için, tekrar o hastaneye gidemiyor olduğumuz bilgisi doğru mu? Onu merak ediyorum açıkcası. Bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi?
Elaninannesii01 Eceecim yoo gayette gidiyoruz ama doktor tepki gösteriyor şikayet ettiğimiz için ben gittim tekrar ama laf söyledi bende laf soyledim
Eceecim Elaninannesii01 zaten doğum yaptıktan sonra tekrar kadın doğum doktoruna gitmeme gerek kalmayacak da, çocuk doktoru vs başka bölümler için sıkıntı olur mu ki
Elaninannesii01 Eceecim yok başka doktora gitmende sıkıntı olmaz ama sezeryan olursan kadın dogumcun 40 muaynesine cagiriyor
Dilarakilic Elaninannesii01 40 muayenesinden sonra şikayet etsek o zaman öyle olmuyor mu? Yoksa süresi mi var ?
Elaninannesii01 Dilarakilic suresini bilmiyorum ben doğumdan 1 hafta sonra şikayet ettim hatta eşim.gitti şikayet etti ama 40 muaynesini farklı doktorda da olabilirsiniz
Mustafayigitvebeytugannesi gzlannesi kız ben böyle bişeye kalkissam ikinci doğumda odamin süslenmesini doktorum hediye etmişti bize şimdi doktorum o hastaneden ayrıldı valla oda süsünunde parasını isterler benden 🤣🤣
Mustafayigitvebeytugannesi gzlannesi yok bizim haberimiz yoktu odanın susleneceginden flan üstelik doktorum fiyat konusunda da indirim yaptırdı 🥰
Dilarakilic Elaninannesii01 ya doktorumu o kadar çok seviyorum ki, tavır alır diye endişeleniyorum 😅😅
Ozgee123 Elaninannesii01 sgkya şuan danışabilirmiyiz peki hastane hani sözleşme imzalıyorya doğum ücreti konusunda o paramızı geri almamız için sorun olmuyor dimi
Eceecim Dilarakilic evet kesinlikle. Ben de doğurup kontrollerimi falan bitireyim hayırlısıyla. Bi de aynı hastanede bebişimi sünnet yaptırmayı düşünüyodum 40 çıkınca. Sonra dilekçe veririm ☺️☺️