gelartkk Kizlar 1 haftadır falan akşamları rengi sarı da olsa beyazda olsa idrar da bulanıklık oluyor. 24 haftalık hamileyim idrar testimde biraz enfeksiyon çıktı monurol kullandım bulanıklık geçmedi bu durumu yaşayan var mı acaba sebebi ne olabilir
Yagmurrr98 gelartkk Suyu yeteri kadar içersen berraklasir yani ayıptır söylemesi benim idrarım çok berrak ayda bir test veriyorum enfeksiyona karşı daha yaşamadım 20 güne doğurucam🥲🥲🤣
Merveee_56 gelartkk 2 kere idrar testi verdim ikisinde de sonuçların normal çıktı sadece üre değerimin 17 ve üstü olması gerekirken benim 16 ydi doktorum bir sorun görmedi ama tansiyon düşüklüğüm var gebeliğe bağlı
esrayyy Hamilelik nedeniyle çok fazla vitamin ilaç vs kullanıyoruz ben onlarla alakalıdır diye düşünüyordum benim uzun zamandır var
Merveee_56 gelartkk evet üre düşüklüğünden olabilir düzenli beslen karbonhidratı azaltip protein tuketmemi söylemişti
Merveee_56 gelartkk ben 2 düşük yaptım bu 3 gebeliğim hepsinde bu durum vardı o yüzden garipsememistim
gelartkk Yagmurrr98 😂😂 maşallah canım sana tahmini kaç litre bı sure sonra fena mide bulantısı yapıyor
gelartkk Cayvarmiya aslında suyu icebildigim kadar içiyorum idrar berraklasiyor sonra biraz su icmeyeyim hemen koyulaşır 🤷
Cayvarmiya Hamilelikte en yaygın görülen idrar yolu enfeksiyonu korkma dediğim gibi bol bol su iç protein al benimde öyle suyu azaltayım hemen idrar koyulaşıyor
kocin_bengisu123 Kızlar konuyla alakasız mı olur bilmiyorum ama idrar konusu diye soruyorum erkek bebeğe hamileyim 15 +3üm çok sık idrara çıkıyorum ayaklarım ısınmıyor neden sizce