miniyo Haftamdayım , Aşırı derecede baharatlı böyle bol limonlu ekşili içecekler , yiyecekler tüketmek istiyorum . Tatlıyı gördüğüm an öğürmeye başlıyorum aksine bir de tp1 diyabetim , şekerim düştüğünde tek yapabildiğim meyvesuyu içmek oluyor . Sizler de tatlılardan nefret ettiniz mi ? Ve cinsiyetle bir ilgisi var mı gerçekten tatlı ekşi durumunun
MaviK miniyo cinsiyetle alakası yok. Sadece tatlıyı tiksinmedim abartılı şekilde yedim şimdi şimdi yemeğe dönünce tatlıyı azalttım 12. Haftadayım. Bir tek tatlıyı kusmadım o derece. Kız ihtimali var net değil ama ilk hamileliğimde de tatlı yedim kızım oldu
Tbayram miniyo İlk haftalar hep ayva üstüne limon ve tuz dökerek yedim. Bebeğimin cinsiyeti de kız. Hala yiyorum ama ilk zamanlar ki gibi çok değil ama yemekten sonra hep tatlı istiyor canım gerçi o hamilelikten önce de vardı🤭
annekuzusu_ miniyo evet evet bende tatlı en ufak şey bile midemi bulandiriyo 🥺tuzlu veya oahatli seviyorum tatlı gebelikten beri yemiyorum diyebilirim doğru düzgün
nino033 Tatlı dan kuruyemislerden nefret ediyorum hayali bile rahatsız ediyor beni ekside sevmiyorum beni mutlu eden tek şey tuzlu şeyler peynir zeytin tarzı
miniyo nino033 Ben de aynı şekildeyim dün canım o kadar çok zeytin çekti ki 20 ye yakın zeytin yemişim , Bu cinsiyet olayını da koca karı işi olarak görüyorum biraz ama bazen de belli olmuyor 😅
CmreKsidar miniyo evet ilk 19. Haftaya kadar tatlıdan tiksindim çikolata görmek istemedim hatta dondurma aşığıyım yiyemedim. Şimdi sürekli tatlı yemek istiyorum ☺️☺️O dönem hep Ekşi tuzlu turşu yedim kızım oluyor ☺️
nino033 miniyo benim 9+4 günlük ama çoğu şeyden tiksiyorim cinsiyet olayına gelirsek eksi de sevmem tatlıda o yüzden hepsi hurafe😀😀
Elifdamlayildiz Bende ekşili baharatlı şeylerden tiksinme geldi çiğköfte ve cips dışında ,hiçbir şekilde ekşi bişey yiyemiyorum su anda bile tatlı yiyom 😂🙊cinsiyet daha belli degl
nino033 Ben normal hayatımda kahve ve bitter çikolata delisiydim günde 2 3 fincan Türk kahvesi içerdim şuan nefret ediyorum herkes şok oluyor kahveyi kestigime kimse inanmıyor tirkakisiydim
YaseminBatrk miniyo ilk bebeğimde tatlı tükettim hep zaten severim ekstra artmıştı. Ama halsizlik mide bulantısı yaşamıştım kızdım oldu. İkinci bebeğimde hep turşu ekşi mayhosss şeyler canım istedi tatlidab nefret ettim resmen oğlum oldu. Şimdi üçüncü bebeğimw hamileyim hamile olduğumu bilmeden turşu krizlerim oluşmaya başlamıştı sonra öğrendim ki hamileymisim. Ve oğlum olacak naispse 😅❤️ inanmam öyle şeylere derdim hep ama bende tatlı kız ekşi erkek ikilime tutuyor 🤭🤭
miniyo YaseminBatrk Ay maşAllah , hiç birşey yemek istemiyorum yemek yemek zorunda olmasam yemem gerçekten . Bakalım bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek . Çok kilo almam inşAllah ya 😂