_aydanyldzz Merhaba 20 haftalık hamileyim göbeğim yana doğru gidiyor bacaklarımdan da kilo aldım benim gibi olan var mı cinsiyet kız 😂💞
Nmhrkl _aydanyldzz genel bir düşünce bu ispatlanmamis ama kız çocuğuna hamile anneler her yerinden kilo alır erkek çocuğuna hamile anneler ise en çok karın bölgesinden kilo alır diyorlar
Nazlicangrhn-3009 Nmhrkl bence bu tamamen yanlış bir durum 33+6 yım kızım olacak sadece basket topu kadar bir karnım var bacaklarımda basen bölgesinden hiç kilo almadım görenlerde hep erkek karnı top gibi diyor ama yani kızım oluyor 😂
Mervetnl Nmhrkl ya bu doğru muhtemelen çünkü ben 11 kilo aldım gören sadece karnın büyümüş diyor. 32 haftalık miniğim yeni yeni bacaklarım ve basenim genişlemeye başladı birazcık 😅
_aydanyldzz Sanırım yapısal bi durum ama alışkın değilim birden 7 kilo alıp yanlara doğru ilerleyince bide göğüslerim hiç yoktu suan 90 bile dar geliyor çok garip bi şekilde göğüslerimi taşıyamıyorum resmen 😂😂
Nmhrkl Mervetnl evet bende birnkiz arkadaşım var kızı olacak 28. Haftasında sanki doğumu yaklaşmış gibi. Benim bebişim erkek suanlik sadece karnım biraz çıktı