ZeMur Zhrzynp benmde olmuştu hatta çok ağlamıştım birşey olcak diye. Büyüme atağı olabilir bebekte sıkıntı yok denmişti. Bnm karnım çok sertlesiyodu birde. Onun içinde magnezyum ve calsiyum başlatıldı. 4hafta geçti üzerinden daha iyiyim çok şükür
Sulezeynep Zhrzynp kesinlikle. Magnezyum kullanin benim de 18 haftada vardı böyle progestan ve magnezyum verildi ben sadece magnezyum kullandım önce progestani kullanmadım magnezyum çok.iyi geldi aertlesme felan yok artık o yüzden progestanida kullanmadım daha demek bu eksiklik böyle durumlara yol acıyor
Sureyya1 Zhrzynp bende 20. Haftadayim karin agrilarim var baya siddetleniyor iki gun sonra randevum var korkuyorum bende bebeginizin hareketleri nasil
Zhrzynp Betulll1996 Karnım ağrıyor şiddetli gelio sonra hafifliyor sonra tekrar böyle sürüyor 2 gun oldu 😔
EU__1718 Sulezeynep bende ilaç yazdırana kadar sade maden suyu içmeye başladım rahatlattı.dediğiniz gibi magnezyum içmek lazım sanırım cumartesi söyleyecem bende doktora
Zhrzynp Betulll1996 evet bu hafta randevum var inşallh birsey yoktur. İnsan böyle olunca herseydenn korkuyor inşallh hepimiz sağlıkla alalım bebrklerimizi kucagımıza
Miracnammesi- Sureyya1 bende 20 haftalığım bugün sabahtan vajinamda agrı ve batma hissi var özelikle idrara sıkıştığımda çok oluyor normal mi acaba sancı agrı yok sade ve vakinamda batma agrı var
Zhrzynp Sureyya1 yani psikolojikmi bilmiyorum ama braz azaldı gibi hissediyorum senin nasıl bebek hareketleri
EU__1718 Zhrzynp o kadar ağladım ki kesin kaybettim bebeğimi diye.sabah doktora gidecem diyerek uyuya kaldım.tam gece 3 buçukta bi tekme attı uyandırdı.bu sefer sevinçten ağlamıştım 🙈 inşallah sizde de bi şey yoktur insan korkuyor her şeyi düşünüyor o an
EU__1718 Bende de aynı sorun vardı.hem kasık hem bel ağrısı o kadar çok oluyordu ki uyuyamadım.çok şükür 21 oldum geçti sanırım normal,yoksa geçmezdi 😊