Zana_oz Benim doktorum günde 1 bardak süte 1 muz ekleyıp blendrdan geçirip içmemi söyledi. Doğal gaz gidericiymiş
gmzerdm Zana_oz Allah alla her ikiside aslında tam bir gaz bombası ki helede aynı anda tüketmek asla yapmayacağım birşey bence sizde yapmayın
Biryeniannee Melikekabil41 yürüyüş belki iyi gelebilir bide ayakları kendini sıcak tutmanda fayda var, biz 14+5 iz su an karnım öyle siş ki 6 aylık falan duruyo 😕 ama gaz hissetmiyorum şiş sadece
NEG Melikekabil41 soda ve yürüyüş çok iyi geliyor. Kabızlık problemi var ise aksamdan kayısıyı suya koyup sabah yiyiin ve suyu için müthiş bir şey:)
Pearlyy Melikekabil41 rezene çayı doktorum günde 1 fincan içebilirsin demişti, 2-3 saat içince çözüyor tavsiye💜🙏🏼
gmzerdm Melikekabil41 ılık bir barsak suyun içerisine çay kaşığının ucu ile kimyon deneyin mutlaka işe yarışacaktır test edildi onaylandı 🤣mide şişkinligi korkunç birşey Allah yardımcımız olsun
minikbalik_ Yeter14 aynen saat kac oldu hala uyuyamadim agridan acidan snki karnim patlayacak artik ne yapacağımı sasirdim artik
1oguzannesi Melikekabil41 valla bugün ben post açacaktım 9 haftalık hamileyim sanırsın 6 aylık oldum , gaz sorunundan şişkinlikten patlayacak gibiyim . çare bulanlar yazsın da deneyelim ben şimdilik yemek sonrası yürüyüş yaparak idare ediyorum. Oturup yatarsam geceler bana haram oluyor
Aysenurozs Melikekabil41 akşam yemeklerinden bir saat sonra maden suyu bütün hamilelik boyunca bana çok iyi geldi. Bir de çok sıkıştırdığı zaman bir bardak ılık suya ya 1 tane küp şeker ya da bir tatlı kaşığı bal karıştırarak içmek rahatlatıyor. Ayakları ve bel karın bölgenizi de hep sıcak tutmaya çalışın gerekirse ayak altına sıcak su torbası koyun ama çok kaynar suyla yapmayın inşallah faydasını görürsünüz o çok zor 😞
Esracnplt Melikekabil41 ben zencefil limon bal çayı yapıyodum ılık içip duşa da girince pek faydalı oluyodu. O aylarda yaz sıcağına denk gelmiştim tabi. Ayaklarını sıcak tutmaya karnını belini üşütmemeye dikkat et. Bi de yoğurt suyu tavsiye edebilirim. Mükemmel probiyotik 33+6 olmuşum bugün. Bu ay sindirim sıkıntısı yaşamadım yoğurdun suyu sebebine elhamdülillah
ballikedii Melikekabil41 valla bende 16+1 ama dayanamıyorum karnım da çok ağrıyor ne yapsam da geçmiyor deliricem artık
Gul_aksu butterfly35 her bitki cayını içmenizi tavsiye etmem kış cayının içilmesi bile yasak düşük tehlikesine sebep olabilir belki daha farklı şeylere doktorunuza danışarak için
butterfly35 Gul_aksu yok ben zaten hiç bir bitki çayı içmiyorum bir kaybım var ekstra içilebilenleri bile içmiyorum hatta. Ben içen hanımefendiye yazmıştım içmesin diye.
Freshcloud Melikekabil41 bende çok yaşıyorum öğlen kefir yanında günkurusu kayısı tüketiyorum eğer kurutulmuş malatya kayısısı bulma şansınız varsa suyla kaynatın ve mamadan biraz daha cıvık olcak şekilde mikserle geçirin ve tüketin bana çok iyi geliyor fazla fazla yapıp koyuyorum kenara ben bu süre zarfında soğuk besinler tüketmemeye de dikkat edin
minikbalik_ Aglayacam artik göğüs kafesimin altina kadar bir agri var daha hic uyumadim geceden beri doğru düzgün.Perisanim bu aciyi tam goguslerinin altindan itibaren yasayan var mi bu nasil bi agri neden oluyor cildiricam artik
busranne96 Melikekabil41 bende 17 haftalıkken gaz sancısı diye doktoruma danıstım. Normal sancı cıktı.fitil baslattı rahatladım. Doktorunuza danısın bence her ihtimale karşı