Arsmngmz Kızlar az önce komşum teyze geldi oturuyoduk bebeğin varmı dedi yok dedim bilerek 11 haftalıgum söylemek istemedim. Bi yat beline bakıyım dedi yok mok dedim belin agrıyomu dedi agrıyı dedim eliyle belimi kütletti etleri çekti kütürdedi baya sonra eliyle bastıeıyodu yeter dedim kalktım şimdi cocugun olur dedi tövbe yaaaa bişi olurmh bebeğimee sinir oldummmmm karnımı cok değdirmemeye calıstımmm yere amaaa bişi olmaz insallahhh😡😡😡
Seyhan34 Arsmngmz hamilelikte sırt ve bel çekilmez asla düşük olabilir ağrın falan olursa hemen git doktora
Arsmngmz Lucky Bel bosluguna bakcam dedi sonradan çekince anladım kalktım 10 saniye sürmedi iki üç kere çekti okadar sinir etti beni zaten
Arsmngmz Esomami 3 ay olmadan kimseye söylemedim onundq bilmesini istemedim oğlu iyi bir evlilik yqpmıyor diye
Lucky Arsmngmz doktorunuzla görüşün hem içiniz rahat etsin bence şimdi ne şekil olduğunu bilemiyoruz🤷♀️
Arsmngmz Lucky Doktora bunu söylersem güler heralde 🙄 dümdüz yattıgunu düşün bacaklarına birinin oturdugunu düşün bel ve sırtını eliyle etlerini 3 yerden cektiğini düşün onlarda küt küt etti belim rahatladı ama korktum işte ilk defa yapıldıgı için
Lucky Arsmngmz birşey olacak olsa olurdu bence herhangi bir agrı sızı kanama vs yoksa gönlünüzü ferah tutun gene de rahat etmezse normal kontrole gidin 😅
Mucizeana 4 senenin sonunda belimi çektirdim ve ilk aşılamamla ikizlere hamileyim. Hamile değilken bile zor dayandım sen hamileyken nasıl yaptırabildin ki. İnşallah bişey olmamıştır. Hamilelikte bel çok önemli ben ağrıdığında bile ovdurmamaya çalışıyorum.
Tugcike Gebelikte bel cıtlatmak bebegin kordon cıkabilir diye doktorum cok tembıh etti cunku bel problemi yaşiyan biriyim kireclenme var asla yaptırmadım okadar sırtım acınasına ragmen bence doktoruna sor