Gizemm44 İyi akşamlar, tetanoz aşısı olan var mı? Beni sağlık ocağından aradılar olmam gerekiyormuş 22+2 haftalığım çok acıtıyor mu onu merak ettim ☺️ birde tek doz mu sadece acaba
Mre Gizemm44 aşı olunurken bir acısı yok ama sonrasında benim kolumda ağrı olmuştu birkaç güne geçti. Bazıları tek doz yaptırmak yeterli diyor bazıları da iki doz yaptırıyor ben ilk dozumu aralıkta olmuştum ikinci dozumu olursam eğer şubat ayında yaptıracağım
Kayseri Gizemm44 ben yatirmiycam saglik bakanı toplantı diye duymuştum zaten. Oncedende istemiyordum. İyi oldu boyle
mucizem___ Gizemm44 bu ay oldum ilk dozu bir daha ki ay da 2. Dozum ilk gün birşey yoktu gece üstüne yattım belki de bir gün boyunca kolum cok agrıdı kaldıramadım oynatamadım beni baya carptı anlayacağınız ama her bünye aynı değildir korkmayın sizde bişi olmaz inş
elvinimmm Gizemm44 ben 20.haftamda yaptırdm hicbir agrim olmadi 2.doz içinde subatin 6sinda yaptircam
Mhtpflz Gizemm44 yani kol ağrısı oluyor tabi ben oldum sağlık ocağı tek dozun yeterli olduğunu eğer ilaç gelirse 2 dozu yapacaklarmış şuan ilaç yokmuş ellerinde