Zeynep_alya Btlabk geçmeyende geçmiyor canım 24+5 oldum daha kusuyorum doktor bu zamana kadar gecmediyse doğuma kadar süreceğini söyledi ☹️( ilk kızımda da doğuma kadar kustum)
Hilalebrar Btlabk beeeen Varım canım 16+2 yım hâlâ kusuyorum ilk gebeligimde de 9 ay boyunca geçmemişti 8 yıl sonra yine hamileyim yine kızım olacak aynıyım bide bunun yaninda geçmek bilmeyen lanet bı baş ağrısı var
elifnur41 Hilalebrar cnm ii akşamlar bnde aynı senin gibiyim 16hafta 2gunluk hamileyim 8yildan sonra hamile kaldım tekrar kızım olck
Dorukkusumm Btlabk 32 de yim ve hala kusuyorum maalesef, gebeliğin başlarında daha yoğundu tabi ki burda post açmıştım hatta doğuran kadar kusanlar vardı dedim yok ya o kadar da olmaz herhalde falan ama,tam da o kadarmışşş maalesef
20223 Btlabk 5. Aya kadar kusmam vardı🫶🏻ondan önce hep ilaçla durduruyordum bazı besinlerin kusma yaptığını anladım beslenmeme dikkat ettim çok ilaç bırakıncada kusuyırdum şükür 5. Aydan sonra bitti ama hala dikkat ediyorum 🫶🏻inşallah seninde yakın zamanda geçer
glycnkrt Btlabk annenizde doğuma kadar kustuysaa maalesef. benim anmemde doğuma kadar gitmiş bu durum ve bende 25 haftalığım gene kusuyom gene bıktım artık kusmaktan😑. bulduğum çözümü söyleyim size. gece yatarken 2 prilam içiyorum. ne zaman kusarsam sonrasında yine 2 tane içiyorum devamı gelmiyor. benim 3-4 günde bir olmaya başladı.