momlife_7 Arkadaşlar kabızlıga bi öneriniz varmmı kabız olmus bide afedersiniz bahsurum patlıyor sürekli hafif bi karnım ağrım vardı suan geçti ne yapmam gerekiyor nasıl geçecek bu kabızlık ya ?
tugcezengin23 momlife_7 canım kesinlikle hemen kuru kayısı al hoşaf yap kuru kayısı hoşafı. Günde üç dolu kase bol taneli iç Allah’ın izniyle çok rahatlarsın ben öyle yaptım doktorumda direk onu önerdi çok iyi geldi
momlife_7 tugcezengin23 tamam canım çok teşekkür ederim yapacağım geçer dimi ya korkuyorum Allah korusun 🥹 ıkınmak falan istemiyorum ya bugün iki kere kabız olup ıkınınca ağrım oldu biraz 🥹
momlife_7 Nk06 Allah 🥹😂😂 kabızken çok zor tuvalete çıkmak normalde bahsurum var hemen patlıyor ya çok korkuyorum ıkınınca da
Nunushka momlife_7 kuru kayısı ve su ikilisi doğal yöntem önceliğiniz bunu denemek olsun. Demir ilaçları kabızlık yapabiliyormuş dr um eğer yaparsa yarım ölçek duphalac şurup içebilirsin diye vermişti bende gerek olmadı şükür. Demir ilacınızı değiştirebilir.
tugcezengin23 momlife_7 duphalac ilacı tavsiye etmiyorum doktorum banada yazdı ama önce kayısı hoşafı iç rahatliycaksin zaten dedi ilacı almama rağmen hiç kullanmadım hoşaf iç bol bol 😊