Demirci96 Akıntı gelince hissederiz ya yada adet olurken öyle bı his geldi çamaşırım ıslanmış biraz akıntı da yok böyle mi olur su gelmesi
Kubrabyrmm Demirci96 genelde bardaktan boşalırcasına geliyormuş ama bazı sorduğum insanlarda ve doktorumun söylediği kadarıyla sızıntı şeklinde damla damla da olabiliyormuş
Aras_Beyin_Annesi27 Demirci96 benim bayağı bacağımdan aşağıya aktı sanki su dökmüşler gibi. Sabah kalkmamla gelmesi bir olmuştu
Merveincim Demirci96 gebelik kursunda ebe suyun gelmesini idrarımızı biraz yapıp durdurup tutabiliriz ama suyumuz gelince tutamazsınız burdan ikisi arasındaki farkı anlayabilirsiniz demişti.
Demirci96 Aras_Beyin_Annesi27 öncesinde böyle bişey olmadı yani demi bide his olarak çiş yapma gibi mi akıntı gelmesi gibi mi
Aslihanfs Acaba suyu gelen anneler o gün daha farklı bişi gözlemledilermi vücutlarında bende bunu merak ediyorum
Aras_Beyin_Annesi27 Aslihanfs benim suyum gelmeden önceki akşam 9-10 gibi nişan geldi sabah 7 -7 buçuk gibi yatak ayağı kalkmamla üstümün ıslanması suyumun gelmesi bir olmuştu idrardan farklı oluyor o an anlaşılır diye düşünüyorum