Aysegul-26 İyi akşamlar ben 9 haftalık hamileyim tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmak istiyorum hastenelerden ücretsiz yararlanmak için ama nasıl yapıcam bilmiyorum herkes hamile kalmadan önce yapmamın gerektiğini söyledi bilgisi olan var mı acaba ??
Gezgin1Anne Aysegul-26 demir sigorta da var gebelik sonrası. Açıkçası gitmek istediğin hastanenin randevu ve doğum ücretlerini öğren sigorta 8 yada 10 muayene karşılıyor genelde ve bu sayı yetersiz kalıyor. Hesap yap kendim gitsem ortalama ne olur sigorta ne kadara gelecek. Bize mantıklı gelmemişti 20 binden açtı kapıyı. Bizim hesabımıza göre kendimiz muayeneye vs gitsek daha uyguna geliyordu. O yüzden yaptırmadık
Tbayram Aysegul-26 Bende hamilelik öncesi yaptırılıyor diye biliyorum. Ama yine de sigorta şirketleri ile görüşün policelerini bi inceleyin belki işinize yarayacak bir sözleşme bulursunuz
yinehamile Aysegul-26 Allianz tamamlayıcı sağlık sigortamız var, hamilelikten en az 6 ay önce bildirmemiz gerekiyordu o yüzden hamilelikle ilgili şeylerden faydalanamıyorum ama diğer bölümlere gidebiliyorum. Belki hamileyken başlatılabilen de vardır ama fiyatı yüksek çıkabilir.
Sincapsmomm Gezgin1Anne bende geç kaldığım için demir hayata baktm dediğiniz gibi çok yüksek çıkıyodu hastaneyi kendim hesapladım daha altında tutuyordu bende yaptırmadım
cherryblossom7 Aysegul-26 eşiniz ve ya sizin sgk li olmanız lazım mevcut gebelik de tamamlayıcı sağlık yapılamaz yapan yer de hastanenin Doğum paketini size poliçe yaparak verir
Yldzhra Tamamlayıcı sağlık sigortaları doğum için hamile kalmadan önce yapılırsa uygun fiyatlı oluyor diğer türkü çok fiyat çıktı hastanelerin paketleri var onlardan alabilirsiniz
Isik22 Aysegul-26 ben sompo sigortadan yaptırdım hamileliğimi öğrendiğimde, hamileykende yapıyor o firma
Isik22 Aysegul-26 ben haziranda 17.000 TL ye yaptırdım normal ya da sezeryan doğum epidural dahil + 9 adet doktor muayenesi ve bebeğin doğumda ilk kan testleri aşısı vs bunlar dahil doğum paketi sigortası
Asosyal Aysegul-26 merhaba sigortacıyim Malesef şuan hiç bir şirket doğum teminatı vermez. Doğum teminatı almanız için poliçenin 1 yıl önce yapılması ve 2. Yıl yenilenmesi gerekiyor. Çünkü 1 yıl bekleme süresi var doğum teminatı için