2prensesannes derya61_ bu sağ sol olayı neymiş doktorlardan hiç duymadm soldan yumurtlamistim 2 kzm var simdide sağdan oldu yumurtlama onuda blmyrm alakasiz bende arkadaşımda sagda yumurtlama olms kız diğer çevrem hep hamile olanda soldan kız sağ sol olayı alakasz
EsmaCeyhan_ Kelebek33 evet özele gidiyorum doktorum normalde 11-14 hafta ikili teste çağırdı yaptirmiycag için gitmedim cinsiyeti öğrenmek için gidicem 2 Şubat’ta inşallah gösterir 🙈🌸
Kelebek33 rumeysakara12 normalde öğrenmen lazım canımm ama devlete gidiyorsan zor ben 16 haftaya kadar gittim devlete hiç biley demediler bizde kız diye düşündük bişey demeyince de16 haftada özele gittim meğer bi prensimiz olucak mış Allah nasip ederse
Gamzelinko EsmaCeyhan_ 12 haftalıkken erkek dediler 15 haftalıkken kız olduğu belli oldu ve nurtopu gibi 2 aylık kızım kucağımda şuanda 😁
Eymenslm 13 haftalıkken öğrenemedim en son gittiğimde daha da gitmedim bu postta çok değişen yok iyi bari tahminler tutmuş😅🥰
Melinayinannesi EsmaCeyhan_ ben bugun ogrendim tam 16 haftaligim 😊 kesin ogrenirsiniz gosterirse eger. ben cikolata yedim visne suyu ictim girmeden direkt acti
Eymenslm İlk başlarda bacak arası boş olup sonra organı oluşan da duydum ben kızdan erkeğe dönen 10 haftalık tahmin iyi yaşıyorlar valla
ecem0509 Mire benimde 10 + 5 şuan ikili testlerinizi ne zaman yaptırıcaksınız acaba? Bir de sağlık ocağından tetanoz için aradılar mı sizi?🤗
Mire ecem0509 evet 2 gün önce aradılar 20. Ya da 22. Haftada yapılacak dediler haftayı unuttum ikili test için 11 haftalıkken de yapanlar varmış ben nipht testi yaptırmak istiyorum ikili tarama beni korkutuyor
Sevcan-14 Ben 11 hafta 1 günlüğüm persembe doktor randavuma var ve 2 li tarama yapacağını söyledi rabbim herkesin evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsin inşallah
Busem_u Ebru_nur detaylı ultrasona girdiğinizde yüksek ihtimalle netleşmiş olur eğer netleşmezse çikolata filan yiyip gidiniz bende öyle yapmıştım☺️