EsmaCeyhan_ 14 haftalık hamileyim doktor randevusu aldım özele gidiyorum doktor randevum 10 gün sonra yani 16. Haftaya yakın oluyor cinsiyet belli olur mu kesin merak ediyorum🙈
Dmrbs18 EsmaCeyhan_ 14 haftada öğrendim 16 dan sonra net belli olur yanılma olmaz cinsiyette ama siz yinede detaylıyı bekleyin
Sundus 14-15 arasında öğrendim bebeğin pozisyonu önemli bazıları göstermiyor kendini 18. Haftada öğrenenler var
OzGus Mire cinsiyet bacak arasından bakılır ve 12 haftadan önce tahmin edilemez bilimsel olarak. Yani bu ultrason fotosuyla fal bakmak gibi bir şey oluyor
ecem0509 Mire benimde 10 + 5 şuan ikili testlerinizi ne zaman yaptırıcaksınız acaba? Bir de sağlık ocağından tetanoz için aradılar mı sizi?🤗
2131238222 EsmaCeyhan_ biz 11+5 olduk dün ikili tarama için gittiğimde cinsiyet için erken demişti ama ne tuhaf 10 haftalikken öğrenen var burda gördüm
OzGus 2131238222 imkansız 10 haftalıkken tahmin yapılmıştır ama bu da doğru değil çünkü üreme organları 12 haftada görünecek duruma gelir. 16-17 haftada netleşir büyük ihtimalle. Cinsiyet erkekse 13 de bile gösterebilir göstermiyorsa büyük ihtimalle kızdır
Nur_Gulec EsmaCeyhan_ ben 15 haftalıkken gittim öğrendim yani 1 hafta önce ☺️ erkek çocuklar genelde daha erken gösterir bir de gitmeden hurma ya da çikolata yemeni tavsiye ederim hareketli oluyor o zaman daha iyi gösterir kendini 🥰
EU__1718 OzGus 10+6’da gittiğimde %100 erkek demişti doktorum.sanırım yapısından anlaşılıyor ama biz o kadar bilmediğimiz için.. :) nub teorisine göre doğru çıkmıştı benim
2131238222 OzGus aynen banada garip geldi çok şaşırdım burda sayfada gördüm 10 haftalikken tahminde bulunmuş doktor biraz daha büyüyünce netleşmis