Merveofs Yeni_anne01 5 aylık. Hasta olmasa birlikte cikiyorum onunla bunaekilde hayatta kocama bırakmam ailem de burada değil … 🤷🏻♀️
Betusgunes Melisasak145 mecbur yani yoksa uyuz oluyor insan böoön böön oturunca öyle peşimizden kosmalari güzel
guzelanne01_ Merveofs kuran okurum namazımı kılmışsam 5 vakit hamd namazı şükür namazı kılarım başka hiiç bişey beni iyileştirmiyor birde eşime okunurum beni oku derim oda çok şifa oluyor
Aysun56 Dilekkkk Merveofs Dert anası olmak içinizde var demekki😂😂Bosvermeyi ve akışına bırakmayı denemelisiniz
Merveofs Aysun56 bazen bazı şeyler ağır oluyor ama bosverilmiyor, kafanın içinde sürekli o dönüyor, söylenen sözler beynin içinde yankılanıyor duruyor sonra yaşlar süzülüyor zaten…
ilkanneyim06 Ben gülebildiğim şeyleri açıp izliyorum tavsiye ederim 1-2 saatliğinede olsa derdimi unutuyorum
yanlisanlamaama Merveofs gardrobumu döküp yeniden düzenliyorum bazen bütün günümü alsa da kafam dağılıyor 😀
Aysun56 Merveofs maalesef ki insanlar söylediklerini ölçüp biçmeden söylüyor ve bu yüzden de fazla düşüp kendi sağlığınızı bozmaya değmez
Baymehal Merveofs ağlıyorum başım ağrıyor ona ağlıyorum eşimi arıyorum onun huzurunuda bozup ağlıyorum bakım yapıyorum sonra uyuyorum bebek durmuyorsa da müzik açarım durur zaten küçük kızıma da uyku saati olduğu için erken yatırıyorum birlikte yatıyoruz 😂😂 dün en basitinden eşim tleelfonu açmadı ye kavga ettik akşama kadar kızlarımla uyuduk eve geldiğinde yemek yapmamıştım 🤗😂