Kader0498 Merhaba hanımlar 19 haftalik gebeyim ama bebeğimin hareketlerini anlayamıyorum bazen karnimda bi hareketlilik oluyo ama seçemiyorum ☺️☺️ Siz kacinci haftada tam olarak anladiniz 🤗
Kaderyunus Kader0498 o haftalarda baalık kayması gibi bişeyler hissediyordum 21. Haftada net hissettim pıt pıt 🤗
Shryrydn Kader0498 ben 18 haftada kucuk pıt pıt hiss etdim. Su an 20+ 4 hala aktıv haraketler bawlaamadı. Ara sıra bi şey oluyo o kadar
YagizAsyaMom Kader0498 20 21 hafta arası baloncuk patlaması gibi başladı. Elime su çarparmış gibi. His oluyordu sonra daha da kuvvetlenmeye başladı 🤭
Merveanneoluyor Kader0498 20.haftaya girdik 17.haftadan beri hissediyorum ilk başlarda balık kayması gibi oluyordu ama artık çok net pıt pıt ayaklarını hissediyorum 😍😍🤲🏻👶🏻
Merveoz YagizAsyaMom 21. Haftamdayım bendede baloncuk patlaması gibi hissediliyo 😂 valla ilk pıt pıtımızı ne zaman hissedecez acaba
YagizAsyaMom Merveoz 22 de coşuyor lar merak etme 29. Hafta dayım etimi parçalıyor sanki vahşi çocuk🤣 daha neler göreceksin nasıl hızlanacak haraketleri 💜
CansuCaTurkmen 16.haftadan beri hissediyorum canım. O zamanlar çok güçlü olmasa da şuan maşAllah geceleri uyutmuyor 🤰🏻👼🏻 21+3 olduk bu arada ☺️
Aysenuresat Kader0498 bende 20 . Haftada hissettim öncekinde bağıtdak hareketlerini bebek mi ki diyordum ama alakası yok bebeğin vurduğu tekme o kadar belli ki hemen anlıyorsun çok başka birşey :)
Kader0498 Aysenuresat bide yattigimda karnim sertleşiyor nefes alip verirken karnimin icinde biseyler carpiyo gibi oluyo
asminko345 Kader0498 Ben 23 haftada hissetim canım tam :) Herkeste farklı olabiliyor :) Şimdi ise gübür gübür :)