Vajinada sızlama oluyor normalmi yaşayan varmı netten baktım rahim gerildiği için olabiliyormuş
30+2 hafta . Vajina sızlaması?
Dmrbs18 33 haftalik olduk benimde öyle belden aşağı baya agri sizi var
Sibelemreemre benim tamamen vajina bugün basladı inşallah cogalmaz
Yaşayan yok mu ??
- Haftadan beri bende de oluyor 35. Haftamdayım rahim kasılması denildi ve çok normalmiş.
Sinemb1406 çok teşekkür ederim ♥️
Dmrbs18 ben de 30+4teyim. Sürekli olmuyor ama arada bir sızlama hissediyorum anlık oluyor. Bide bebek aşağı vurdukça oluyor. Doktoruma soracağım gidince 32de kontrolümüz🥰
Dmrbs18 bende 30 haftalık olduğumdan beri pelvik vajina agrısı başladı 32 oldum hala ağrıyor dinlenince hafifliyor
Kubrakck2222 bizide bilgilendir canım merak ettim bende gidince soracağım ama.kontrol günüme daha çok.var
hayalperest2310 sanırım bu haftalarda normal.goruluyor
Dmrbs18 aynn doktora gitmiştim normal dedi bana vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi ama çok fena özellikle gece dönemiyom bile
Dmrbs18 kontrole gitmeden tahlil istemişti kan ve idrar dün yaptırdım bugün sonuçlar çıkmış doktora attım idrar yolu enfeksiyonum var bide kan değerlerim bir tık düşük yarın gel cumayı beklemeyelim dedi serum takıcakmış yarın gidicem ben bebeklerim baskısından diye düşünmüştüm sende sağlık ocağına test yaptır istersen