ilaydadmr Kızlar merhaba, yeni hamişiiim. Doktoruma sorduğumda dilediğin herşeyi tüketebilirsin dedi. Şimdi okuduğumda zararlı olduğunu gördüm ama canım çok istedi. Etsiz çiğ köfte tüketen oldu mu?
maviruya ilaydadmr Ben gayet de yemiştim 😂 ama etli olan yenilmemeli diye biliyorum çiğ et olduğu için ☺️
Senemsu ilaydadmr canım ye gitsin bir şey olmaz hamilelikte özellikle maydonoz tarçın bitki çayları keten çiya tohumu vs yasak onlara dikkat et yeter
Kalbiimde2can Etsiz sonucta tabikide yiyebilirsin bisey olmaz bulgur ve salca degil mi bu 🤣 yanindaki marulu güzelce yikayin öyle tüketin. Yiyeceklerde afiyet olsun 🙈♥️
Elifdamlayildiz Yiyebildigin herşeyi ye bence ,etsiz çiğköfte nesi zararlı olsun ki bende yeni hamisim daha geçen hafta yedim🙈
ilaydadmr Senemsu bilgilendirme için teşekkür ederm. İlk gebeliğim ve doktora gittiğimde sormayı unuttum. Ne yenir dedim günlük rutininde ilerle dedi. Kafam karışıyor. Bunlara dikkat edeceğim. Tekrar randevuya gittiğimde sormam gerek:)
Senemsu ilaydadmr çiğ ürünleri tüketme bu arada canım yumurtan tam haşlanmış ya da tam pişmiş olsun buna çok dikkat et sucuk salam sosis gibi ürünler de tüketmedikçe sorun yaşamazsın🙏🏻
FatmaAselinAnnesi_60 ilaydadmr kısır yiyor musun çiğ köfteyi de yersin bnce aynı ikiside böyle takıntılı olmayın yoksa hamilelik bitmez herseyi yiyin 25 haftalığım hersey yiyorum lütfen böyle post açarken ilk önce arama kısmını yazın 2 bin tane böyle post var hergün paylaşılıyor bunu duymaktan gına geldi
sinoli FatmaAselinAnnesi_60 Yani hanımefendi incelemek yerine post açmış, kayınvalide postlarından kına gelmiyor da bu tarz postlardan mı gına geliyor anlam veremedim kendisi sormak istemiş belki farklı fikirler gelir diye muhabbet olur belki teselli gelir yer diye. Herkese açık bir platformda her şey defalarca sorulabilir mesela sizde anne bebek uygulamasında masa takımı soruyorsunuz öneri kısmından kimse size bişey dememiş yorum bile yapılmamış bu postlardan gına gelmesi de anlamsız.
QBuse1123 ilaydadmr Bende yeni hamisim 5+4 Benim de canım çok istedi etsiz çiğ köfte yedim gitti valla.