Eddiee Merhaba ikizler biliyorum ki kesede daha net belli oluyor ama merak ediyorum acaba ikiz hamilelerin betaları nasıldı ?
3babymom Eddiee valla ben 6400 ile öğrendim ama tek bebekti İkizin beta ile alakası yokmus öyle dedi dr
Gorkim Benim 350 idi ilk öğrendiğimde sonra kese görmeye gittik tek keseydi kalp atışı dinlemeye gittiğimiz de iki kalp atışı vardı Rabbime şükür olsun çok mutlu olmuştuk.
Eddiee Buketterenn yaa benim de 820 çıktı 2 embriyo transfer edilmişti o sebeple acaba mı oldum inşallah ikisi de tutunmuştur 🤲🏻
Gorkim Eddiee testi 22. Gün yaptım çok çok silik varla yok arasındaydı doktorum erken dedi 23.Gün yaptım gene aynı 24. Gün yaptım biraz daha koyulaştı sanki 26. Gün gittim kan verdim
Eddiee Buketterenn 12. Günü bugün transferin 🥹 ay inşallah sağlıkla 🥹 doktorum artışı izlemek için tekrar kan vermene gerek yok değerin çok iyi dedi ama yine de giderim 2 gün sonra kan vermeye diyorum sizde de öyle mi olmuştu?
Eddiee Ozlemdemir testimin diğer çizgi gibi net olması 11. Günde oldu ama 6. Günde çok çık silik çizgi vardı. Sabırsız ben her sabah bi test yapıp netleşmesini izledim dualarla 🥹 çok bekledik rabbim isteyen herkese nasip etsin kısa zamanda 🤲🏻
Ozlemdemir Eddiee amin amin 🙏🏻🙏🏻🌼🌼 ben doktora gitmedim 7 haftalık hamileyim test yaptığımda çok net iki çizgi çıktı letu hap ile gebe kaldim yumurta kontrolünde iki yumurtam gelişmişti o yuzden ikiz ihtimali üzerinde duruyorum.
symabskrt Eddiee 5.gun embriyosuydu transferin 8.gununden.itibaren yoğun mide bulantısı yaşadım beta yukseligi sebebi ile 🤭
Eddiee Buketterenn o zaman genelde öyle yapıyorlar ben de şaşırdım çünkü yenilemeye gerek yok diyince 🥰 inşallah biz de görürüz tecrübelerinizden daha çok faydalanırız🥹
Eddiee symabskrt benim 3. Gün embriyosu ve benim de bulantım var gün olarak betaları denk düşüyor o zaman hadi inşallah diyelim 🤲🏻🥹 bulantı için herkes erken dese de istifra ettirmiyor ama hep bi bulantı hali var en sevdiğim şeyler bile bazen çok kötü kokuyor gibi geliyor
symabskrt Eddiee istifra edecek kadar değil ama gebeliğimin ilk zamanları da böyle mide bulantılarim olmuştu transferden beri tuzlu çubuk ve prilam hap iyi gelmişti bana ve ekşi çorbalar içiyordum sadece iyi geliyordu inşallah herşey istediğiniz gibi olur 🙏
Eddiee Buketterenn yaa maşallah o zaman bol bol 🧿 cinsiyetleri belli oldu mu minik kuşların sağlıkla gelsinler inşallah 😍
Buketterenn Eddiee ay hepimizinkide inşallah ❤️ yani doktor erkeğe benziyorlar dedi ama birdahaki kontrolde netleşir dedi 🥹