kbra19 Mlke95 bende şok oldum resmen kendimi nasıl ikna etmişsem ☺️ Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Fatmaakoglu kbra19 seni çok iyi anlıyorum benim bı oğlum var ikinciye hamileyim kız olduğunu hissediyorum bilmiyorum farklı olduğunu düşünüyorum belki de öyle istediğim için ama kendimle cekisiyorum ya erkekse felan diye işte rabbim herkese farklı veriyor daha cinsiyeti belli değil ama kız istiyorum hep bu bile beni üzüyor ya erkek olursa vicdan azabı duyarım diye ama işte anne psikolojisi sanırım
Fatmaakoglu kbra19 yaa bende rüyalarımda görüyorum kız anneyi çirkin eder diyorlar yaaa ben aynadan bakım aabak çirkin olmuşum felan diyorum hahahaha. Allah affetsin ama istemk kötü bişey değil hayırlı sağlıklı kız evlat ver rabbim diyorum iki adak adadım iki kişiye hediye sözü verdim rabbim için dilegimi kabul eder inşallah rabbim
Aspenya44 kbra19 inan kucağına alana kadar herşey. Çok haklısın insan ister tabi niye istemesin her iki meyveyi tatmak istemen gayet doğal. Hayırlısı olsun hakkında .
Nisa46 kbra19 Ne diyelim rabbim sana da nasip eder inşallah ama emin ol kucagına aldıgın evlat olunca farkı olmaz
Eceaysezdmrr gmzhrn aynı durumu yaşadım çevre hep erkek dıyımce BNde hep erke hıssettım kız çıktı 2. De. Iyıkı kız ama ıkı kız bırbırıne yoldaş olacaklar
gmzhrn Eceaysezdmrr kesinlikle öyle . kızım.hep kız bebek istiyordu gönlünde olan oldu. iki bacı ömür boyu birbirine yoldaş olurlar inşallah
Aslryhn Benimde bir oğlum var ailecek hep kız hissettik ve Allah biliyor çokta istedik kız olsun diye ama rabbim tekrar erkek nasip etti ama bizim hala umudumuz var belki yanlış görmüştür doktor diye 😅😅
Aslryhn kbra19 17 haftalığım şu an kız denipte erkek doğum yapanı çok duydum ondan umutluyuz ama tabi işin şakası rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah ☺️
Betul_1 @"Aslryhn"benim de ailecek erkek hissetti herkes ama doktor kız dedi hislere ve hurafeler hepsi boş
Lyamayy Hissler, belirtiler, hurafeler, takvimler, hesaplamalar, planlamalar, kan yenilenmeleri,bulantılar hepsiiii ama hepsiiii boşmuş.Her şey erkek diğe bağırıyordu resmen tahminler bileee ,Kızım oluyo 😂❤️
3kuzuAnnesiyim Lyamayy aaaa öğrenfin mi ee sana ne dedim söyle haber et demedim mi :)bak Allah sana hayrlısını verdi ve senee hep iyi ki kuzım olmuş diceksin;)
kbra19 Lyamayy böyle irdelemekte iyi olmuyor insan inanıyor resmen Sağlıkla al kucağına inşallah erkek mi istiyordun canım
Lyamayy 3kuzuAnnesiyim 😁 14+3de öğrendim ama tam gördüm yani genital bölgesini 4d bile gördüm hatta doktor ağzını açmadı ben dedim kız diğe dedi biliyorsun artk sana ne söyleyeyim 🙄😂 Beni üzmedi çünki ben kocamın tarafına benzemesini kaldıramazdım ama doktor gözleri aşırı büyük diyince bana baktı aynısının tıpkısı annesi dedi çok mutlu oldum o an 😇😂 kendimi doğurucam inşAllah 😁😁😁😁💖
Lyamayy kbra19 erkek bebek kendimi bildim bileli istediğim tek büyük dilekdi, malesef işte hayat istediğin deil kısmetmiş , ama yine de asla üzülmemeye çalışdım daha önce üzülmüştüm ama tam öğrenemeyince kıza benziyor denildiğinde, ama bu kez tam inceledik genital bölgesini kendim gördüm, doktor aşırı büyük gözleri var ve bana baktı tıpkı annesi dedi çok mutlu oldum ki kendimi doöururcam😁😁😁💖