Ebbbr 35 haftada plesenta previayım tamamen kapalı doğum kanalı sezeryan olacağım ama ilk doğumum erken oldu bu da erken olur diye korkuyorum sizin nasıl başladı?
Buse-ozdmr Ebbbr bende yok ama arladasım hamılelıgın em basından berı plesanta previa tanısı katıldı ama cocuk gununde doğdu sezeryan istedi 38 küsürde doğdu bebek sağlıklıda maşallah
Ebbbr Buse-ozdmr 37 de sezeryan yapcak büyük ihtimalle benim doktorum da ama karnım aşağı indi gibi hissediyorum kasılmam da çok o yüzden merak ettim sezeryan günü gelmeden doğuran var mı aceba
Damlakahriman Ebbbr bence doktora gözükmelisiniz bebek eşten ayrıla biliyormuş internetten araştırmıştım bende de aynı durum var 22 . Haftaödayım aşağıda değil ama plesenta yanda dediler araştırınca bu yazıları okuzum temkinli olmakta fayda var
Busssraaa Ebbbr bana da bu tanı konuştu 33.haftadayım karnım çok sertleşiyor ve aşağı düşecekmiş gibi. 37de büyük ihtimal sezeryan dedi doktorum. Yukarı çekilme ihtimali var tabii bakalım
Ebbbr Damlakahriman düzenli kontrole gidiyorum şuan için erken almamızı gerektirecek bi şey yok ama kanama veya şiddetli ağrı vs olursa direk hastaneye gidip asla alttan bakılmadan bizi bekliyosun dedi 🥺
Siyabeyildirim 27.haftadayım doktorum plesentanın aşağıda olduğunu söyledi detaylı ultrason da da farketmişlerdi daha öncesindede 2 hafta sonra alttan muayeneyle bakıcağını söyledi korkuyorum
Ebbbr Siyabeyildirim benim doktorum asla alttan muayene olmayacaksın dedi bi tek ben muayene edebilirim onda da bi cihaz mı bi şey varmış öyle bakılıyormuş
Ebbbr Busssraaa benimde aynı hatta 12 dk da bi düzenli kasılma oluyor bugün Nst de sancı 40 civarıydı doktor 37 yi bekler dedi bende çok ağırlaştım her yerim ağrıyo Allah yardımcımız olsun