Zeynepelizada Merhaba plesantasi aşağıda olanlar var mı bu durumu yaşayanlar herhangi bir sorunla karşılaştınız mı yardimci olurmusunuz
Bkrts_irem6513 Zeynepelizada canım sen kaç haftalıksın ben 13 haftama girdim olesanta benim tam rahimi kapatmış 10 haftadan beri sürekli kanamalarım lekelenmelerim oluyor önemli olan ilaçlarını aksatmayıp elinden geldiğince ayaklarının altına minder bırak dinlen 20 haftaya kadar bekleyecem yukarı çıkabilirmiş o zaman
Hzlhakko Zeynepelizada kanamam olmuştı 12. Haftada fitil kullandım düşük önleyici 20 haftada bıraktım oğlum hiç dönmedi hep rahimde baş aşağı duruyordu mecburi sezeryan oldum ağrılarım oluyordu dikkatli davranıyordum herkeste aynı olacak değil ama kafana takma
Zeynepelizada Ben 24.haftaya girdim kanamam olmadı ama detaylı ultrasonda plesanta aşağıda çıktı doktor yukarı çıkabilir dedi ama riski de varmış
Dalklncebru Mrb bayanlar bende 12 haftalık hamileyim 9 haftalıkken benim de plesantanin rahime yakın olduğunu öğrendim sizce korkmalimiyim ya
Zeynepelizada Bu zamana kadar bı kanama olmadi ama bazen ağrım oluyor pregastan diye bir ilaca başladım plesantası aşağıda olduğu için doğumda kanama riski var dedi bu yüzden korkuyorum