Sevvallll12 Merhaba anneler. Bugün 11 haftalık. Sağ tarafımda hissediyorum bebeğimi. Sanki haraketini hissediyor gibiyim 😊 Sizdede oluyormu daha erken değil mi 😊
1998-1993 Valla insanlar hissetmezsin diyor ama bende sağ tarafımda onu hissediyorum hissetmemek mümkün değil bence
Buketterenn Elifdamlayildiz ay yok tabiki öyle bişey söylemek mümkün değil bu sadece eskilerin inanışı işte 🙈
Elifdamlayildiz Buketterenn biliyorum canım benimkide işin espirisi mutlu olacak şeyler yapmaya calisiom hep ondan😂😁
Elifdamlayildiz Buketterenn ay yok şu an o kadar yolun başındayım ki ne istediğimi bile bilmiyorum daha herhangi bi hissim bile yok bı tane kayıp yaşadım onda hep kız hissediyordum cinsiyeti erkekmis bunun üstüne daha bişey hissetmiyorum🙃☹️
Buketterenn Elifdamlayildiz yaa çok üzüldüm kaybınız için çok geçmiş olsun inşallah şimdi bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🙏
Elifdamlayildiz Buketterenn inşallah canım çok sağol malesef ki üzülmek hiç biseyi değiştirmedi birazda olsa değiştiren tekrardan aynı yolun yolcusu olmak💜🥰
Buketterenn Elifdamlayildiz korkma ama iyi düşünün hep iyi olsun bende daha 13 haftalık hamileyim ama bende hep olumlu düşünmeye çalışıyorum inşallah bundan sonra hep güzel haberler alırız 🥰
Elifdamlayildiz Buketterenn aynen canım düşünce herşeyi değiştiriyor ilkinde hep pimpirikliydim hep araştırirdim ne iyi ne kötü ona rağmen çok stres yapardım herşeye ağlardım şimdi ki kadar umursamıyorum ki kafam rahat🥰
minikmucizemmmmmm Sevvallll12 bende başından beri hep sağda hissettim 19 haftalık olcaz sağda oğluşum 🥰 sırt üstü yatınca sağ tarafım şiş duruyor