Rstasar Aymehah ben beneto nun travel sistem gold olanina baktim 750 lira baya uygun geldi hemde hos ..tam karar vermedim ama buyuk ihtimalle onu alicam
Sedaince Aymehah almadım ama gördüm bende noktabebeistanbul diye bir sayfa da gördüm orası da çok uygundu
Nslhnfdn Aymehah Nokta bebe kanz bebe bunlar hep tanidik. Ortak gibi birseyler. Ben nokta bebenin magazasina gidip urun aldim. Guvenebilirsiniz yani
YagizAsyaMom Aymehah bu mağaza evime çok yakın 10 dakika kadar uzaklıkta haftada Bi kaç gün kamyonlar dolusu ürün çıkartıyorlar deposundan Güvenilirdir almak isterseniz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz bebeğimin gardrobu fln oradan çünkü temiz esnaflar
Anneyimm Rstasar Aymehah bende benetonnkini aldim kizlar cok tatli duruyor hele o pusetli hali yokmu bayildimmm bi kac once almstm cnku hep zam geliyor diye almk istedim istersenz instgrmdan resmini atabilirm size henuz kullanmadm daha 30+6 haftalgm am ama kullansli biseye benziyir
Aysenur27 Bende baktım çok hoşuma gitti kapıda ödeme olması hoşuma gitti güven verdi ama hala düşüncedeyim
Rstasar Anneyimm hayirli olsun benimde dayim hediye alacak onu bekliyorum :)) bende onu begendim gold olan hosuma gitti
Anneyimm Rstasar askm gold olanda guzel ama hep gold gordum ben etrafmda tanidikta degl ama sokakta hep gold gold artik boknu cikarmslar afedersn 😂 siyah olani aldim hem kimsede yok hem daha sık daha agir duruyor askmbu arada sozum sana degil ben sokaktn bahsedyrm he midemi bulandrdilar renkten tiksndm gule gule kullanrsn insallah guzel bir model kullansli gbi duruyor
Anneyimm Rstasar gule gule kullnrsn insallah tatlim ben siyah olani aldim artk heryerde belediye dağıtmış gbi gold renkli olan var :)
Rstasar Anneyimm gercektenmi ? Ben pek cikmadigim icin kalabaliga karismiyorum Hic goremedim .Oturdugum muhit te hep site kalabalik falan yok iyiki soyledin baska bi rengini alayim bari
Tugcike Moroglu bebe var inst inanin mali cok guzel istanbul içine kendileri teslım ediyor ve diger sayfalara ragmen daha uygun bakın derim bende travel sistem bi araba aldım baya guzel ve kulanışlı geldi