Melek_gunduz46 Hepinize merhaba 😊benim bugün adet olmama 5 gün var ve kasıklarımda üç günden beridir batma ve keskin ağırılar oluyor du bugün kan verdim enfeksiyondan şüphelendiğim için ne olur ne olmaz diye beta hcg değerime de bakmak istedi doktor ve değerim 2.0 çıktı yükselme şansı varmış adet günümü beklemem gerekiyor muş bunu duyunca biraz umutlandım açıksası böyle bişey yaşayıp da hamile olduğunu öğrenen var mı var sa nasıl ilerledi süreç anlatırsanız çok sevinirim çünkü boş yere de ümitlenmek istemiyorum 🥰şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim ♥️🌹
323832 Melek_gunduz46 adet gününü bekle kan testini o zaman yenile ben adetime 10 gün kala 7.7 ile öğrenmiştim
Melek_gunduz46 Melek_gunduz46 üç dörtgen önce kan vermiştim yine değerim 0,45 falan çıkmıştı böyle yükselmiş olması beni umutlandırdı ama boş yere de heveslenmek istemiyorum gerçekten çok meşakkatli bir süreç ne hissedeceğimi bilmiyorum 🙂
glnrmom Melek_gunduz46 umudunuzu kırmak istemem ama bir seferinde benim de böyle çıkmıştı doktoruma sorduğumda 5in altında çıkanları negatif kabul ediyoruz demişti ve o ay hamile kalamamıştım. İnşallah siz hamilesinizdir
nisanurozkan Melek_gunduz46 merhaba benimde bugün <2 u/l çıktı ama sizin yükseldi mi acaba hamile misinizz
Melek_gunduz46 323832 peki çok saolun Rabbim evladınızı sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ♥️🌹
Moonrose16 Canım bende 1 yıl gebe kalamadığı için 30 aralıkda doktora gitmiştim , betama baktı .0.13 dü :) Reglime 5 gün vardı :) reglim bir iki gün gecikti kaset test yaptım silik çıktı , kan verdim 368.45 çıktı .
Melek_gunduz46 Moonrose16 oy maşallah 🧿 ne güzel Rabbim bana de böyle bi Sevinç yaşatır inşallah Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeğinizi 😍
Melek_gunduz46 glnrmom hayırlısı olsun inşallah ya Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah 😍biz de hayırlı haberler alırız inşallah birgün 😍♥️
Sevgilv nisanurozkan benimde geçen hafta 1.1 çıktı bugün tekrar kan verdim şimdi sonuçları bekliyorum inşallah pozitif çıkar hayırlısıyla 🙏