Merveee_56 Kizlar merhaba 12+2 de doktora gittim yüzde 80 kız dedi ama çevremden duyduklarında göre yanılma çok oluyormus alışveriş yapmaya başladım cinsiyetta yanılma yaşayanlar yazabilir mi kaçıncı hafta da netleşti
Nurranne Merveee_56 valla bizim 15. Hafta da bile doktor 10 gün sonra söyleyelim tam olussun dedi . Nasıl 12. Hafta da bu kadar net söylüyorlar anlamıyorum daha organı olusmamıs oluyor 16. Haftaya kadar olusmaya devam ediyor
323832 Merveee_56 10. 14. Hafta erkek 17.hafta kesin kız dedi ben yine de detayliyi bekledim ama kıza daha çok inanmıştım çünkü ileri haftaydı
Aspenya44 Merveee_56 12. Hafta cinsiyet iicn hiç sağlıklı sonuç veren bir hafta değil. Daha cinsel organ net olumuyor ki. Ben dahil burda 12 de çok yanılma var. Bence alışveriş yapma
2prensesannes Merveee_56 acele etmeyin derim ben 13uncu hafta farklı doktor erkek dedi aynı gün yine bi doktor kız yüzde 80 dedi ve halada kesinleşmedi
Merveee_56 Nurranne valla bilmiyorum canim ilk gebeligim ve heyecanlıyım kız erkek farketmez sağlıklı sıhhatli olsun yeter bize ama malum fiyatlar artıyor alışveriş yapmaya başladım boş yere de almak istemiyoru.
Mrvctn Haftada erkeğe benziyor dedi ama ben hiçbir şey almadım ( sadece yıkamak için katlanan küvet almıştım cinsiyet farketmediği için renkleri) 17. Haftada kız kesinlikle dedi ama yine kıza göre bir şey almadım 20. Haftadayım Detaylı ultrasona gireceğim ultrasonda son kez sorup artık indirim yakaladıkça yavaş yavaş doğuma kadar almayı planlıyorum.. arkadaşlarımın çok erken belli oldu cinsiyetleri çoğu alışverşkerini tamamlamış ama ben ne olur ne olmaz diye detaylıdan sonraya bıraktım
Merveee_56 Mrvctn doktora da çok güvenmiyorum gebeliğimin 10. Haftasinda çift rahimlisin dedi 12 haftada değilsin dedi kafamı karıştırıyor ikilemde bırakıyor beni
Slakrac 2prensesannes bende de aynısı . 13. Hafta bi doktor kız dedi kesin ve net . Aynı gün başka bi doktor kesin ve net erkek dedi. Şuan 20. Haftadayız pazartesi öğrenecez ama kafam çok karışık
Cansuu00 Merveee_56 12 ve 13. Haftalarda doktorumun tahmini kızdı. 15. Haftada gittiğimde ise erkek olduğunu söyledi. Bizde çok fazla kız bebek istiyorduk tabiki sağlıklı olsun ama kıza kendimizi kaptırmışız. Bir kaç kıyafet falan almıştık onları değiştirdik ama ben hala kız hissediyorum 😊 19. hafta yarın takrar gidecem bakalım değişecek mi☺️
Cansuu00 Merveee_56 çok küçük olduğu için göstermedi. Göstersede anlayamazdım herhalde. Ama 15. Haftada erkek dediğinde gösterdi tabi ben şokla anlayamadım😂
Merveee_56 Cansuu00 Bende 10 gün sonra 15 haftalık olucam o zaman başka bir doktora gidicem benim doktorum 1 ay sonra gel demişti bekleyemem o kadar 😂
Minislerinannesiiiii Merveee_56 benim ilk gebeliğimde 12 de kız dediler 16 da erkek dediler bence siz yinede bekleyin alışveriş için
Merveee_56 Slakrac bence siz detaylı ultrasona kadar bekleyin bu haftalarda yapıyorlar zaten hem garanti olur