Aryarima Arkadaşlar 33 haftalığım malezyaya geldim tatil için gelmez olaydım burada resmen kokusu yemekleri hiç çorbadan hariç bişey yiyemez oldum dönmem gerek ama 1 haftam kaldi uçakta sıkıntı olmaz değil mi gatar airlans ile gelmiştim doktoru. Sorun olmaz dedi ama biraz hava yolunda sorun yaşadim almazlar diyede çok korkuyorum bilgisi olan ne olur yazsın yemin ederim Türkiye’min taşı topraği altın herkesin memleketi kendineymiş yemeklerimiz bile öyle güzel farklıki canım hamişler bol bol yiyin valla 😥😥😥
YagizAsyaMom Aryarima rapor işini bilmiyorum ama orada nasıl besleneceksin 1 hafta daha zor olamayacak mı kıyamam ya çok zor 😔
Matahari Aryarima aman tanrım dedim 😃😃😃😃😃😃 ben evime yarım saat uzaktaki plaja gidemezken ne cesaret malezya maşallah 😆
Denizpekdal 32 haftadan sonra doktor raporu şart. Yapacağın tek şey haftani doğru söylememek. 25 haftalık falan diyebilirsin. Çünkü bazi havayolları 28den sonra rapor ister. Yolcu beyanı esas olduğundan haftani az söylediğinde birşey yapamazlar. Havayollarında çalışıyordum oradan biliyorum.
Aryarima Kozlar çok teşekkür ederim hiç beslenmiyorum zaten ölçeğim açıklıktan suan. Bile sadce yediğim çikolata 🍫 😓😓 Oda kaşıntı yapıyor yemin ederim valla acın dolaplari yemek yiyin bol bol