ahtnhtcsi_28 3 gün önce erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı bugün kan vermeye gittim hamilelik görmedi doktor 10 gündür adet olmuyorum başına böyle bişey gelen var mı lütfen yardımcı olur musunuz
kozdan ahtnhtcsi_28 10 gün geçtiyse kanda görünmesi lazımdı anlamadım.. bence sabahtan bi test alın erken gebelik değil ama normal olanlardan. Sabahki ilk çişle dene.
Papatyaaa__ ahtnhtcsi_28 kuzenimin başına geldi 12gün gecikmesi vardı kan tahlilide yaptırdı testde ama negatif oldu gecikmenizvar bence mevsimsel Rabbim tez bir zamanda nasıb etsin sizede bu duyguyu🌸💜
guzelanne01_ ahtnhtcsi_28 beta verdinmi canım başıma gelmedi çevremdede görmedim ama burda okuyorum Kaset teste yanlışlık olabiliyormuş
Nazlison Bir arkadaşımın öyle oldu 2 kaset test yaptı çıktı sağlık ocağına gitti kanda görülmedi ama hamileydi oğlu oldu 1 yaşında ama yinede umutlanmamakta fayda var bir daha yapın kan
ahtnhtcsi_28 erken gebelik tedtinde cıktı normal teste cıkmadı bugun hgc sıfırdı doktorum yol dedi bi kaç gün bekle dedi benim adetimde düzenlidir o yüzden korktum 1,5 yaşında oğlum var zaten gebelik planlamıyordum erken gebelik testinde cıkınca şaşırdım ben
minikmucizeemaak ahtnhtcsi_28 geç döllenme olabilir benimde yarın 9. Gün olacak 5. Gün kan verdim negatifti testlerde negatşf normalde şaşmaz ama söktürücü vermedi haftaya cunaya sıra aldım kadın doğuma gideceğim
Ozlemdemir ahtnhtcsi_28 herhangi bir ilaç kullandınız mı gebe kalmak için. O ilaçlar çift çizgi yapabiliyor bazen