Arens_moooms13 Kızlar adetim gecikti test yapıyorum negatif çıkıyor ? Bu durumu yaşayıp hamile kalan varmı
Meltems53 Arens_moooms13 adet gecikmesi sadece gebelik yüzünden olmaz. Başka sebeplerde olabilir en basitinden stres mevsimsel vs. 2-3 gün daha gecikirse o zaman varsa çıkar.
zynp-bs94 Arens_moooms13 benim 10 gün gecikmişti evde yaptığım testlerde hep negatif çıkıyordu en son kan verdim orda öğrendim hamile olduğumu
Ecemguncan Çok erkense testte çıkmaz sağlık ocağına gidip kan verebilirsiniz daha kesin bir sonuç olur sizin için 🙂
ilkanneyim06 İlk etapta benimde çıkmamıştı sonra hamile değilim galiba dedim ta 7. Haftamda öğrendim pcos olduğundan şüphelenemedim 😄
Arens_moooms13 Meltems53 cok afedersiniz ama bişey sorucam idrarımda sürekli geliyor ve rengi cok açık beyaz ilk defa böyle
Meltems53 Arens_moooms13 belirti olarak genelde idrar çok koyu sarı olur benimde öyleydi açık beyaz olmasını bilemiyorum 🤷🏼♀️
FeyzaBkn Benimki geç döllenmeydi 4 gün geçince idrarda negatif çıktı 8. Günde idrarda pozitif çıktı. Tabi gecikmenin sebebi başka da olabilir kaç gün gecikti senin