nilsmomy Ilkbebe-34 doğurana kadar yedim, hamilelikten önce ne kadar zararlıysa hamileyken de o kadar zararlı l. Sonucta paketli gıda, şeker ve katkı maddeleri var içinde. Ama ben yiyordum dediğim gibi kendimi hiçbir şeyden kısmadım
Findukli_Lokum Ilkbebe-34 ben de şu ara bebe büskivisine taktım 😄 sütle karıştırıp yiyorum yediğim tek tatlı şey 🤤
mommyily Ben yulaf yiyorum bebek için de faydalıymış ama mısır gevreğinin de bi zararının olacağını düşünmüyorum
Ilkbebe-34 Ceymisbon 😂😂 benim de ara ara canım istiyor ama zararlıdır diye almıyordum alıcam ama ara öğün olarak yerim 😅
Ilkbebe-34 Findukli_Lokum bende bi ara ona taktım büyük kutuda aldım hatta günde bi kase yiyiyordum ama o sıra doktor kontrolüne gittiğimde suyumun fazla olduğunu söyledi açlık tokluk kan şekerine baktır dedi baktırdım normal cıktı bu bebe bisküvisininden şüphelendim yememeye çalıştım tekrar gittiğimde suyumun normal olduğunu söyledi aklında bulunsun canım
Findukli_Lokum Ilkbebe-34 ya inşallah bir sorun olmaz, çünkü çok isteyerek yediğim tek şey 🥲 kaçıncı haftanızdı peki
Tr2603 Tam şu an cocopops yiyen ben😂 Bu ara eşimle her akşam yiyoruz umarım çok zararlı değildir ama kısmıyorum ben yani canım ne istiyorsa yiyorum 😅
Seray66 Ilkbebe-34 ben mısır gevreği de yiyorum, nesquikte. . İlk haftalar bulantılarım olduğu için çoğu yiyecekten tiksinmiştim bir tek bu tür şeyler yiyordum. Aç kalmaktansa daha iyi
Eceecim Ilkbebe-34 dozunda yediğiniz sürece bi sıkıntı olmaz bence. Ama bazı arkadaşların dediği gibi yulaf yiyebiliyorsanız o daha faydalı ve besleyici. Benim de tercihim o yönde oluyor ☺️