seyma_nur34 Merhaba kizlar, 15. Haftaya girdik ama kuyruk sokumum çok ağrıyor normal mi, iki hafta sonra kontrolüm var
Akgnedda seyma_nur34 16+1 bendede asiri derecede bel agrisi oluyor ayni hareketi yapma dedi doktorum yuruyus yap ve dinlen dedi normalmis
Altyyksl seyma_nur34 merhaba bende 15 haftalıgım aynı agrı bende de var kuyruk sokumumdan bacağıma vuruyor agrısı sağlık ocagındaki ebe magnezyum kullanmam gerektıgını söyledi
Asiye21 seyma_nur34 Benim 12. Haftada başladı ve hala devam ediyor 36+2. Özellikle ev işlerini dinlenmeden yapınca çok ağrıyor. Biraz dinlenip sonra hafif bi şekilde yürürseniz geçiyor. Birde masaj falan yapın. Yerde bağdaş kurup dik oturmakta işe yarıyor. Yinede doktorunuza danışın.
seyma_nur34 Akgnedda masa başı çalışıyorum ara ara yürüyüş yapıyorum, ve özellikle temizlik yapınca ayakta kalınca çok ağrıyor
Ezzzgiii seyma_nur34 Temizlik yapınca ve yürüyünce biraz benim de çok ağrıyor ayağıma basamiyorum bile
FeyzaBkn Bende 12 haftaya girdim bendede yorulunca çok fazla oturunca falan bel ağrısı oluyor kuyruk sokumumda da oluyor bazende sağ kalçama doğru vuruyor